Eveline

Goede ervaring, punten mondeling doorbesproken en duidelijk uitvoerig rapport

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Uitgebreid rapport met heldere fotos

Witting

Matig

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Wij hebben een mail gestuurd omdat het rapport niet volledig en onduidelijk is ingevuld maar tot op heden geen reactie ontvangen, hoe zit dat?

Roger van Haeften

Grondig en kundig onderzoek , haalt onderste steen boven

Klant vriendelijk

bas

Heel erg tevreden en zeker adviseren

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Heel professioneel, vriendelijk en uitgebreide kennis.

Alexandra Simonse

Super goede ervaring gehad met BIJN.NL, Jurgen is een kundige en vriendelijke man. De communicatie met Gert-Jan op kantoor verliep ook perfect. Dit in combinatie met de voordelige prijs - BIJN.NL is... Super goede ervaring gehad met BIJN.NL, Jurgen is een kundige en vriendelijke man. De communicatie met Gert-Jan op kantoor verliep ook perfect. Dit in combinatie met de voordelige prijs - BIJN.NL is echt een aanrader.

A v Breda

BIJN bouwkeuring. Lijkt met de keuring heel grondig, doch bij niet opgemerkte constructieve fouten in de woning (welke ze hadden moeten kunnen zien ten tijde van de keuring) en die 1,5 jaar later... BIJN bouwkeuring. Lijkt met de keuring heel grondig, doch bij niet opgemerkte constructieve fouten in de woning (welke ze hadden moeten kunnen zien ten tijde van de keuring) en die 1,5 jaar later duidelijk opspelen, worden geven zij niet thuis. Dan komen ze met slappe excuses of beroepen ze zich op de kleine lettertjes in hun voorwaarden waarmee ze zich van elke aansprakelijkheid vrijwaren. Waardeloos, wat heb je dan aan zo"n keuring!?

Reactie Bouwkeuringvergelijk.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij kunnen helaas niet achter of in de wand kijken. In uw geval ging het er om dat de funderingsvloer niet goed was opgebouwd. Hoe hadden we dit moeten... Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij kunnen helaas niet achter of in de wand kijken. In uw geval ging het er om dat de funderingsvloer niet goed was opgebouwd. Hoe hadden we dit moeten controleren? We mogen niet hakken of breken.

Resa van nuland

Fijne communicatie en duidelijk rapport!

Snel en deskundig

Stjepan

Een zeer bekwame bouwkundige met oog voor detail.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Mooie opsplitsing van alle herstelkosten inclusief omschrijving en foto en heer snelle levering van het rapport.

Johann Visser

Ronduit belabbert, tot twee keer aan toe om herziening van het opgestelde rapport moeten vragen, uiteindelijk bleek rapport drie niet zoals besproken met de bouwkundige. Verzocht om toelichting te... Ronduit belabbert, tot twee keer aan toe om herziening van het opgestelde rapport moeten vragen, uiteindelijk bleek rapport drie niet zoals besproken met de bouwkundige. Verzocht om toelichting te geven via de email op hetgeen is/was opgenomen in de rapportage echter toelichting blijft uit. Nu een rapport moeten overleggen waar wij niet achter staan en onze gesprekspositie bemoeilijkt. Verder stond op de site van deze firma weergegeven dat mijn ten tijde van de keuring zou beschikken over ladders om bv het dak te inspecteren, uiteindelijk bleek men geen ladders bij zich te hebben, onlangs is deze tekst ook verwijderd van de site. Allesbehalve bevredigend!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Bouwkundige is vriendelijk en leek tijdens de opname uitstekend op de hoogte van diverse voorschriften en regelgeving. Echter de nazorg,lees rapportage, laat zwaar te wensen over. Van zorgvuldigheid... Bouwkundige is vriendelijk en leek tijdens de opname uitstekend op de hoogte van diverse voorschriften en regelgeving. Echter de nazorg,lees rapportage, laat zwaar te wensen over. Van zorgvuldigheid in de rapportage is mijn inziens geen sprake.