M.Matthijssen

Ik vond alleen de levertijd van het leveren van het rapport wat lang bijna een week

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Goede omschrijving van de problemen

Schaftenaar

Na aanmelding, binnen een paar werkdagen het rapport al opgestuurd. Helemaal top!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Goed contact, duidelijke afspraak. Heel net rapport, en super snelle service!

Agata

Goede service, snel geregeld

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

goedkoop, snel service, ik heb ook snel een rapport gekregen.

Javier S.

Snel en goede prijs

n.v.t., is duidelijk

anuschka

Site is eenvoudig in gebruik. Kreeg niet van elke aanbieder reactie terug, dat was jammer. Zelfs reactie dat men geen offerte zou uitbrengen, was welkom geweest want dan wist ik in ieder geval hoe... Site is eenvoudig in gebruik. Kreeg niet van elke aanbieder reactie terug, dat was jammer. Zelfs reactie dat men geen offerte zou uitbrengen, was welkom geweest want dan wist ik in ieder geval hoe of wat. Het bedrijf wat keuring heeft uitgevoerd, was professioneel, snel en kundig.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Heel gedetailleerd rapport, snel geleverd, duidelijke communicatie.

Van den Berb

Op zich geen slechte ervaring maar uiteindelijk zijn mij vragen niet beantwoord. Wat ik wel erg slecht vind dat is dat nadat ik betaald had er verder geen informatie is verstrekt antwoord op vragen... Op zich geen slechte ervaring maar uiteindelijk zijn mij vragen niet beantwoord. Wat ik wel erg slecht vind dat is dat nadat ik betaald had er verder geen informatie is verstrekt antwoord op vragen die ik nav dit rapport had.

Julia

Ik wou meer weten over de staat van de aangekochte wooning. Hiervoor kon vrij snel een afspraak maken en de volgende dag na de keuring had ik het rappoort al binnen. Er is ruim de tijd genomen voor... Ik wou meer weten over de staat van de aangekochte wooning. Hiervoor kon vrij snel een afspraak maken en de volgende dag na de keuring had ik het rappoort al binnen. Er is ruim de tijd genomen voor de keuring en gaandeweg veel nuttige tips gegeven. Wat mij niet verteld was is dat er geen keuring plaatsvindt van de ruimtes waarvan je aangeeft die te gaan verbouwen. Voor de rest zeer tevreden, top service!

Snel, deskundig, meedenkend.

Schaftenaar

Super!! Aanvraag van een offerte gedaan, binnen een dag namen ze contact op. Daarna binnen een aantal werkdagen was de keuring gedaan, en hadden we ons rapport binnen! Helemaal top!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Goed en duidelijk rapport.
Snel contact en snelle afhandeling!

E Dijkhuizen

Het betrof een appartement, maar aangezien het gekochte object nooit bewoond is door de verkoper, hebben we toch een bouwkundig rapport laten opstellen. Er werd snel gehandeld en de inspecteur wist... Het betrof een appartement, maar aangezien het gekochte object nooit bewoond is door de verkoper, hebben we toch een bouwkundig rapport laten opstellen. Er werd snel gehandeld en de inspecteur wist waar hij het over had. Zelfs een appartement wordt dus grondig geïnspecteerd. Ook gaf hij ons tips voor een mogelijke verbouwing. Erg fijn!

Kundigheid, meedenken

Marc

Prima, goede adviezen gehad.