Esther van der Linden

Taxatie verliep snel en soepel

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Wij hadden ivm rentewijziging snel het bedrag van de taxatie nodig. Er is toen na telefonisch overleg nog meer haast gemaakt met de uitwerking van de taxatie als gewoonlijk. heel fijn!

Koon Yeung

Snel en heldere uitleg

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Afspraak gemaakt, moesten we toch helaas afzeggen (dit was een week voor de afspraak zelf) 2 dagen nadat we de afspraak hadden gemaakt. Kregen wij een rekening van 10% van het totale bedrag. Er was... Afspraak gemaakt, moesten we toch helaas afzeggen (dit was een week voor de afspraak zelf) 2 dagen nadat we de afspraak hadden gemaakt. Kregen wij een rekening van 10% van het totale bedrag. Er was ook nooit geinformeerd over de algemenen voorwaarden enzov. Hierna over geprobeerd contact op te nemen, dat heeft 2 weken geduurd voordat ik eindelijk degene die ik moest hebben aan de telefoon kreeg. We hebben 5 keer per week gebeld en ook nog een email gestuurd met ook onze telefoon nummers erbij. Was ook belooft om terug te bellen helaas werd dit ook niet gedaan.

L. Kerkhof

Het is overzichtelijk en gemakkelijk om een offerte aan te vragen.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Het bedrijf dat we hebben ingeschakeld ging vakkundig te werk en was erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Breukelaar

Negatief, ik zou een rapport ontvangen inclusief energiebesparende maatregelen en een raming van de kosten.
Ik heb nauwelijks inhoudelijke informatie ontvangen over deze maatregelen. De genoemde maatregelen had ik zelf ook al bedacht. Dit staat zeker niet in verhouding tot het bedrag van 200euro dat ik meer heb moeten betalen hiervoor.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Prima rapport verder qua opbouw.

Reactie Bouwkeuringvergelijk.nl:

Ik ben het niet met u eens, ter plekke hebben wij aangegeven dat er een quick scan energiebesparende maatregelen konden aangeven. U had toen ook kunnen zeggen dat het niet hoefde. Daarnaast kost... Ik ben het niet met u eens, ter plekke hebben wij aangegeven dat er een quick scan energiebesparende maatregelen konden aangeven. U had toen ook kunnen zeggen dat het niet hoefde. Daarnaast kost zo'n extra rapport maar 59 euro en geen 200!

Claudia

Een echte aanrader.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Mooi op tijd, nam ook goed de tijd om alles te checken en een duidelijk rapport. Top!

van Dijk

Snelle hulp ook via telefoon.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

het ging alles heel snel
en de keurer heeft tijd genomen tijdens de keuring,dat was heel fijn

Fon de Dooij

Zeer goede ervaring . snelle actie en een heel net rapport

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

goede service, en snel een inspectie bezoek.

rgrein01@kpnmail.nl

Keurig, snel en duidelijk

keurig, snel en duidelijk

G. Meijer

Prettige man, legde alles uit en liet zien wat hij beoordeelde. Volgende dag al het rapport binnen.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Veel foto's en een duidelijk kostenoverzicht van de te repareren onderdelen