Stephan van Roemburg

Duidelijk

L. In t Veld

Goede ervaring. Snel afspraak te plannen
Deskundige medewerker
Goed rapport onderbouwd met veel foto’s

Zie boven

Erry

Very happy with my inspector, walter zwanenburg. He delivered the report at the day he promised n answered my detailed questions, even outside office hours. Highly recommended

Zito schouten

Mijn vragen werden goed beantwoord en ik ben snel geholpen. Er kwam een. Keurig rapport uit snel en digitaal. Voor een scherpe prijs echt top.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

De snelheid en prijs kwaliteit verhouding

Smulders

Snel een afspraak kunnen maken met de bouwkundige van de firma BIJN.nl, dezelfde dag nog het bouwkundig rapport ontvangen.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Vooral de snelheid van schakelen. Tijdens de keuring werd alle tijd genomen en alle vragen netjes beantwoordt.

Rik

Ik dacht dat ik al geëvalueerd had.
Nogmaals: goede ervaring! Beetje krap in de tijd, maar dat stoorde niet.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

De heer Swart beantwoordde helder en geduldig mijn vragen. De rapporten waren snel binnen.

Luc Sijbers

Het was een fijn bedrijf, communicatie was top!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snel en makkelijk geregeld, duidelijk rapport

ten Hagen

Snelle en correcte afhandeling van onze aangevraagde keuring met een overzichtelijke rapportage met foto's, die we dezelfde avond nog via de mail ontvingen. Het telefonisch personeel was ook erg... Snelle en correcte afhandeling van onze aangevraagde keuring met een overzichtelijke rapportage met foto's, die we dezelfde avond nog via de mail ontvingen. Het telefonisch personeel was ook erg vriendelijk en kordaat. De kosten waren ook in verhouding met de geleverde arbeid. We hebben geen negatieve opmerkingen.

C schel

Snel makkelijk en duidelijk

Goed overzicht

L. Boonstoppel

Snelle afspraak ingepland en uit gevoerd, helaas daarna een foutje geweest waardoor het rapport niet te downloaden was.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snel handelen in zowel afspraak als uitvoering