Joey Dokter

Snelle levering goed product

Top

Goedkoop,klantgericht, vriendelijk

Pascal Schluter

Goede service en mooi hout

Klantvriendelijk, goede service

Fester Werkman

Uitstekende levering van hout

Goede prijs en kwaliteit

Mark Roemers

Prima service voor haardhout

Simpel en makkelijk

Felix

De verf zou op voorraad zijn toen ik het bestelde en betaalde, maar bleek toen ik het kwam halen (40 km) toch niet aanwezig. Het zou over enkele dagen gratis worden opgestuurd (goede service!).... De verf zou op voorraad zijn toen ik het bestelde en betaalde, maar bleek toen ik het kwam halen (40 km) toch niet aanwezig. Het zou over enkele dagen gratis worden opgestuurd (goede service!). Nadat ik maar niks hoorde heb ik gebeld en bleek de verf voorlopig helemaal niet leverbaar. De order is gecanceld en het geld is teruggestort, maar als ik niet gebeld had had ik waarschijnlijk nog steeds zitten wachten. Kennelijk hebben ze de voorraadadministratie niet op orde.

Prijs, vriendelijke mensen.

Jeroen Leewens

Hele slechte communicatie en erg lange levertijd

Willem van Vliet

Goede contacten.

Duidelijke info over de levering.

Wim Heetkamp

Matig tevreden. Ik had een datum aangegeven voor de bezorging.
Ik heb op het laatste moment zelf moeten informeren of het bestelde ook op de aangegeven dag bezorgd zou worden.
Dit bleek...
Matig tevreden. Ik had een datum aangegeven voor de bezorging.
Dit bleek dus niet het geval te zijn, en heb iets moeten met een familielid om de spullen maar zelf te gaan halen.
Positief was wel dat ik de eerder betaalde verzendkosten vrij snel op mijn rekening terug gestort kreeg.

Zie boven

Bert Tijssen