Roelof Feijen

Na dat ik mijn bestelling had gedaan, was er snel contact over de levering en dit verliep heel soepel!

Het contact,en de snelle levering!

Versteeg

Prima snelle service!

Bestelling, betaling en levering gingen snel en zoals beloofd.

P.H.Donker Den Dolder

Perfect

Jos Hurenkamp

Prima bedrijf, snel via shop te bestellen.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Rob van Dopperen

Uitstekend

Gastvrijheid en vertrouwen, makkelijk inladen van materialen

Klant uit Bunschoten

Ben al eerder bij Bouwman & van Dijk langs geweest en het zag er goed uit. Bestellen ging goed via de website en de levering was op de dag die ik zelf aan kon geven. Via sms bevestiging over... Ben al eerder bij Bouwman & van Dijk langs geweest en het zag er goed uit. Bestellen ging goed via de website en de levering was op de dag die ik zelf aan kon geven. Via sms bevestiging over levering van bestelling gehad en later nog telefonisch.

Eenvoudig bestellen, goede communicatie en zeer snelle levering.

van der Molen

Prima bedrijf voor het bestellen van haardhout. gunstige leveringsvoorwaarden

Ruime keuzemogelijkheid, snelheid levering

Sanne

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service en picknicktafel. Op korte termijn was het haalbaar waardoor wij konden pronken met een prachtige tafel. Een aanwinst voor de tuin!

Service

A.B. Volten

Wederom problemen met de bezorging.
via mail , pakbon en telefoontje er op geattendeerd dat het hout geleverd zou worden met een vrachtauto met "Kooiaap"
Het is wel nog gelukt met...
Wederom problemen met de bezorging.
Het is wel nog gelukt met heel veel manouvreren om toch met de te grote vrachtauto het park in te rijden tot onze oprit.

Keurig in krat en op tijd geleverd