Prima producten. Conform afspraak en op tijd geleverd. We gaan er van genieten deze winter!

Q. Springeling

Zie onder

ik heb een aantal dagen na de bestelling zelf contact moeten zoeken om een leverdatum af te spreken.
Na het leggen van contact was de service goed

Junk4M

Prima service

Gewoon zo door gaan

leerebeer

Prima. Zondag bestelt op de website, maandag gebeld wanneer er geleverd kon worden, woensdagavond geleverd.

Snel teruggebeld nadat de bestelling was gedaan en al betaald met Ideal.

Witzel

Op zich prima. Twee punten van aandacht; er zat ook berkenhout bij mijn levering terwijl ik dat niet besteld had, en ik woon aan de rand van Almere dus de leveringskosten van Zeewolde (woon 800... Op zich prima. Twee punten van aandacht; er zat ook berkenhout bij mijn levering terwijl ik dat niet besteld had, en ik woon aan de rand van Almere dus de leveringskosten van Zeewolde (woon 800 meter van de grens) zijn logischer dan die van Almere. Toch weer 2 tientjes.

- zorgvuldiger samenstelling van de houtpartij
- leveringskosten baseren op kilometers i.p.v. plaatsnaam.

TK

Uitstekend, snelle reacties op emails (’s avonds!), volgens afspraak hetzelfde weekend geleverd, goed hout

Communicatie, afspraken

Ewout

Netten haardhout gekocht

Bezorgkosten worden niet duidelijk vermeld maar moeten wel woden betaald. Komt over als ordinaire oplichting. Gelukkig in goed overleg kunnen oplossen.

D. de Graaf

Kwalitatief goed hout gekregen om direct mee te stoken

Via website gemakkelijk te bestellen. Het geleverde hout is van goede kwaliteit en gelijk te stoken.

de houtwagen

Prima!

de bestelling is netjes afgehandeld, telefonisch contact en thuisbezorgt.
en vooral het hout brand goed!

j.g.krook

Een beetje gemengd

Betere kwaliteit van het geleverde hout hierover reeds contact gehad.