Anko de Rooij

Voorlopig nog niet positief...

Op site stond dat ovengedroogd hout op voorraad was (belangrijk omdat ik direct wil stoken en een groot deel van het hout binnen opsla).
Toen ik belde om af te spreken wanneer af te leveren...
Toen ik belde om af te spreken wanneer af te leveren (ik had al betaald) bleek hout niet op voorraad en zou dit nog zo’n 2 weken duren... Ik ben in afwachting...

Nvt

Prima al was er enige vertraging in het eerste contact

Eerder contact opnemen of orderstatus mailen. Transportkosten per iDeal bij bestellen te betalen

André

(Bewerkt)

Nog geen ervaring

Nog niet ontdekt

Franken

Haardhout besteld.
is nog niet geleverd.
Ervaring is derhalve niet verder dan bestelling en nog geenlevering.

Informatie op de website over de (te verwachten) levering. Sneller informeren van de klant na bestelling over de levering.

Henk Jacobs

Prima. Kon even geen contact krijgen met het bedrijf om datum en tijd af te spreken. Is uiteindelijk goed opgepakt en afgehandeld.

4me2

Nog geen ervaring, hout nog niet geleverd

levering

HansRo

Prima bedrijf!

mooi hout en goed gekloofd. Bezorging op de minuut af op tijd :)

Uitstekende afhandeling van zaken. Levering naar wens gedaan.

Uitstekende afhandeling van zaken. Levering naar wens gedaan.

W. van Bezooijen

Mooie site, goede ervaring met hout vorig jaar. Redelijk aan de prijs, maar kwaliteit kost geld

Het is niet helder, wat mij betreft, bij het bestellen dat je ook cash kan betalen bij bezorging. Er staat nl alleen "afhalen" hetgeen suggereert dat als je laat bezorgen je vooraf moet betalen. Nu... Het is niet helder, wat mij betreft, bij het bestellen dat je ook cash kan betalen bij bezorging. Er staat nl alleen "afhalen" hetgeen suggereert dat als je laat bezorgen je vooraf moet betalen. Nu heb ik betaalt en wordt er pas week of 6 later geleverd. Ik betaal dus veel te vroeg, geen ramp, maar kan beter zou ik zeggen

Van sloten

Snelle levering, netjes op tijd. Mooie, duidelijke en informatieve website. En het belangrijkste, mooi haardhout voor een nette prijs.