E. van Lit

Zoals altijd weer hulpvaardig, kennis van zaken, heldere afspraken en die worden ook nagekomen.

Kennis van zaken wat betreft werkzaamheden en assortiment, incl. wisseling assortiment.

Duidelijk e website, goede prijzen

Paul

Voor de renovatie van mijn oude schuur, was ik op zoek naar potdeksels in een specifieke maat. Deze zijn uit voorraad leverbaar bij BPG de Jonge. Besteld en middels de geleverde link via iDeal... Voor de renovatie van mijn oude schuur, was ik op zoek naar potdeksels in een specifieke maat. Deze zijn uit voorraad leverbaar bij BPG de Jonge. Besteld en middels de geleverde link via iDeal betaald.

Ruime voorraad en goede service

Misschien transport mogelijkheid naar de overige delen van Zeeland.

Louis Smeekens

Ervaring is prima, vlotte bestelling via internet + betaling en snelle gratis levering.

Snelle en gratis levering

Een berichtje als er geleverd gaat worden

Faase

Super service!

Bij de bezorging was het geen probleem om de bouwmaterialen verder te plaatsen dan gebruikelijk.

NVT

Goede ervaring

Snelle reactie

Verzendkosten vond ik relatief hoog.

Dittner

Prima contact per mail, verzoek om achter de poort te leveren werd netjes afgewezen, maar gaven een alternatief. Pallet met cement netjes afgedekt met plasticfolie tegen regen.

Reactie snelheid op mail.
Nette levering

Minale order kosten voor gratis levering.
Minale order kosten voor gratis levering.
Maak bijvoorbeeld een extra lever optie "leveren op route" waarbij niet specifiek naar een adres wordt gereden. Maar geef een levering optie met combi van meerdere leveringen in een gebied. En maak vervolgens de leverdatum max 2 weken. Dit maakt de bestel drempel lager. En lever planning voor jullie flexibeler. En kunnen de minimale kosten voor de levering lager

Super

Snel correct

Ga zo door

mike hamelink

Ik ben er zeer tevreden over.

groot ass.