Bernard Demeyere

Super alles perfect. Mss een woordje montagehandleiding Nederlands.

Peter Lennertz

De koppelingen geleverd, maar de buizen niet.
Kan nou niet echt zeggen dat dit goede service is.

Mark de Vaal

Ik heb hier meerdere radiatoren gekocht. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Wel is zo, dat de beschrijvingen ontbreken hoe je een radiator moet aansluiten "Aanvoer/Retour". Met wat plaatjes van de... Ik heb hier meerdere radiatoren gekocht. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Wel is zo, dat de beschrijvingen ontbreken hoe je een radiator moet aansluiten "Aanvoer/Retour". Met wat plaatjes van de site en zelf onderzoek kom je een heel eind.
Echter ging de laatste bestelling mis. Verkeerde maat radiator geleverd, maar binnen 3 dagen was dit weer opgelost en kon nog voor de betreffende weekend de radiator er tegen aan.

Stephan van de Ven

Mooi materiaal, keurig geregeld

Ali

Well, due to the leakage of one radiator that I have bought from this company, they sent a new one. It was good

André Frenken

Niet goed omdat bij de vlakke radiator op de web site niet word gesproken dat hij uit tweedelen bestaat. De aflevering was niet compleet wel goed afgehandel;d

A. Merts

(Bewerkt)

Besteld wegens goede prijs, helaas 1 item niet geleverd, ook geen respons gehad op 2 x email hierover.

Pedro

Reken er vooral niet op dat de klantendienst er is om te helpen! Onbegrijpelijk dat je nog op die manier een bedrijf kan runnen!

Reactie Bouwstation XL:

Beste Pedro, onze klantenservice staat altijd klaar om onze klanten te helpen. U kunt dus niet retourneren buiten ons retourtermijn van 14 dagen. Jammer dat dit resulteert in een negatieve review.... Beste Pedro, onze klantenservice staat altijd klaar om onze klanten te helpen. U kunt dus niet retourneren buiten ons retourtermijn van 14 dagen. Jammer dat dit resulteert in een negatieve review. Team BSXL

Bezoeker

Rooster bovenop was beschadigd.
Werd gevraagd om zelf uit te deuken.
Is gelukkig gelukt maar geen compensatie ( korting ) of zoiets aangeboden.

Reactie Bouwstation XL:

Beste Riemersma, helaas hebben wij geen verdere update mogen ontvangen vanuit u kant. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice voor een compensatie. Team BSXL

Shao wei Guo

Not happy, missing the accessories and no longer shipping, will never buy from them, I want to put 0 stars

Reactie Bouwstation XL:

Beste Shao wei Guo, Erg jammer om te vernemen dat u ontevreden bent. Wij hebben de onderdelen dus 3x verstuurd naar het opgegeven adres en alle verzendkosten voor eigenrekening genomen. Het is voor... Beste Shao wei Guo, Erg jammer om te vernemen dat u ontevreden bent. Wij hebben de onderdelen dus 3x verstuurd naar het opgegeven adres en alle verzendkosten voor eigenrekening genomen. Het is voor ons dan ook zeer teleurstellend om op deze manier bedankt te worden. Team BSXL