Jos

Zeer goed, gemakkelijke keuze kunnen maken op de website, betaling ging vlot via Ideal. De levering was ook goed, vriendelijke chauffeur, hij belde een kwartier van te voren dat hij er aan kwam en... Zeer goed, gemakkelijke keuze kunnen maken op de website, betaling ging vlot via Ideal. De levering was ook goed, vriendelijke chauffeur, hij belde een kwartier van te voren dat hij er aan kwam en hij hielp even mee de radiator binnen te zetten.

robby peremans

Vlot geleverd ,goede prijs en materiaal

Philip Boute

Excellent

Laurie Bruno

Wim Bussink

Prima. Alles volledig en snel geleverd

Arjan Uijtewaal

Prima snel en goedkoop.

Thatiana

Second time I buy radiators with them. Everything came on time, great quality. One support was missing and they sent it right away. Thanks!

Umut Bayrak

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Ik had enkele radiatoren online besteld, deze waren helaas fout en konden worden geretourneerd. Het verschil in prijs werd gelijk de dag daarna teruggestort.... Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Ik had enkele radiatoren online besteld, deze waren helaas fout en konden worden geretourneerd. Het verschil in prijs werd gelijk de dag daarna teruggestort. Hele aardig werknemers en behulpzaam!

Erik van Mossevelde

Prima webwinkel

jeroen van kimmenade

Goed snelle service, na een beschadigd product meteen kostenloos een nieuwe opgestuurd.