Henk-Jan

Prima webshop! 2 radiatoren besteld met aansluitingen. Waren snel binnen. Na een lange verbouwing waten er wat plannen veranderd. Mocht een eerdere bestelling ruilen voor een andere aansluiting.... Prima webshop! 2 radiatoren besteld met aansluitingen. Waren snel binnen. Na een lange verbouwing waten er wat plannen veranderd. Mocht een eerdere bestelling ruilen voor een andere aansluiting. Super klanten service. Zeker aan te raden.

Bert Ophof

Snel en zonder mankementen geleverd, prijs oké

Mathieu Penders

Vlug en verzorgde aflevering. Zeer tevreden van de kwaliteit. Ga hier zeker nog gebruik van maken.

benni willemen

Radiatoren goed aangekregen

Harold

Vorig jaar een heel gedoe gehad met niet/terug geleverde goederen. Moest lang op m’n geld wachten, ‘moest maar geduld hebben’ stond in hun mail.
Nu een jaar later krijg ik doodleuk een mailtje...
Nu een jaar later krijg ik doodleuk een mailtje of ik de openstaande factuur (daarvan) nog wil betalen.
Op de vraag waar het om gaat, omdat ik dat van een jaar terug alweer vergeten was, krijg ik de wedervraag of ik soms niet weet wat ik bestel. Wat een rare reactie naar een klant. Sorry, ik kan het zo niet vinden, heeft u een bevestiging; en is het ook al geleverd?
Nee, is nog onderweg, zal binnenkort geleverd worden.
Dan krijg ik de bevestiging van januari vorig jaar met de datum van 2021 erop. Vroeg hij nou echt of ik iets vergeten was? Wat een puinhoop qua administratie.

Marco

Verkeerd product geleverd, op email wordt niet gereageerd. Telefoon wordt niet opgenomen. Online chat is dood.

Willem gooijer

Top bedrijf met vriendelijke klantenservice

Giel

Bestelproces is duidelijk en eenvoudig. De prijzen zijn zeer concurrerend. Telefonisch niet bereikbaar maar op emails wordt binnen een paar uur op mijn vraag gereageerd. De bestelling werd binnen... Bestelproces is duidelijk en eenvoudig. De prijzen zijn zeer concurrerend. Telefonisch niet bereikbaar maar op emails wordt binnen een paar uur op mijn vraag gereageerd. De bestelling werd binnen de aangegeven levertijd geleverd. Een dag van te voren een email met tijdvak van levering en 15 minuten voordat de chauffeur er was belde hij nog even.

Mehdi

Ik heb goede ervaring