Josette Moens

Goed materiaal en snelle levering

Leuring

Wat een slechte service.
Wat een slechte service.
Je besteld iets wat in week 50/51 geleverd wordt. Helaas ontvang je niks. Geen reactie op e-mail, telefonisch kom je ook niet verder. Na meerdere keren contact gezocht te hebben kregen we een leverdatum. 4 januari. Hele dag thuis gebleven geen tegels. Weer contact opgenomen. Het zou 6 januari komen. Je raad het al. Weer niks. Toen zou het 11 januari komen. Dag drie dat we zitten te wachten en tot onze stomme verbazing weer voor niks thuis gebleven. 12 januari hadden we dan eindelijk geluk of toch niet. Ja het werd geleverd, maar helaas de helft van de bestelling. Dit bedrijf is absoluut niet klantvriendelijk, e-mail worden niet eens met een nette aanhef geschreven. Oplossing van dit bedrijf. Vrijdag zelf ophalen of eind volgende week geleverd krijgen. De vraag of ze de reiskosten gingen vergoeden als we het dan zelf kwamen halen werd beantwoord met de volgende e-mail

Beste,

Fouten kunnen jammer genoeg gebeuren, vinden wij ook zeer vervelend en jammer. Onze excuses!

Jammer genoeg is het transport ook extern.

Wij zullen zsm proberen u na te leveren, dit zal de komende week zijn. Dag vooraf ontvangt u weer de verzendbevestiging net als de eerdere.

Indien u toch wilt komen afhalen mag u dit zelf beslissen en op eigen kosten eventueel vrijdagmiddag langskomen.

Excuses voor het ongemak!

Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Met andere woorden we moeten dus begrip hebben voor de FOUTEN die ze maken. We hebben begrip, maar er zit een grens aan. Gelukkig is onze advocaat ingeschakeld om dit onder de loep te nemen, want dit valt gewoon onder nalatigheid. Alle kosten die wij hebben moeten maken voor het thuis blijven, meerdere keren de tegelzetter afzeggen zullen we dan ook bij BSXL verhalen.
We willen mensen graag waarschuwen om hier iets te kopen. Wij hebben ze ondanks de andere slechte recensies een kans willen geven omdat we toch wel graag een specifieke tegel wilde hebben die we alleen bij hun konden vinden, maar nu denken we alleen maar hadden we maar iets anders gekozen bij een bedrijf dat wel zijn afspraken nakomt en niet zoveel FOUTEN maakt wat volgens hun gewoon kan gebeuren.
We hopen dat we iemand voor deze fout kunnen behoeden.

Met vriendelijke groet Mevrouw Leuring

Jan

Na 6 maanden besteld en betaald te hebben ontbreekt nog steeds 25% van de materialen ... alle beloften ten spijt ...

E G D

De al op 7 december afgerekende radiator nog steeds niet ontvangen. Veel beloftes en leugens en correct afhandelen blijft uit. Product is was destijds voorradig, dagelijks bieden ze de radiator waar... De al op 7 december afgerekende radiator nog steeds niet ontvangen. Veel beloftes en leugens en correct afhandelen blijft uit. Product is was destijds voorradig, dagelijks bieden ze de radiator waar ik vergeefs op zit te wachten aan derden aan. Zuivere vorm van Internet fraude. Sta dan ook op het punt om aangifte te doen.

Leuring

(Bewerkt)

Wat een drama.
Het begint al dat ik heb te bestellen product niet in het winkelmandje kan doen, dus via de mail besteld.
Netjes een factuur met betaallink erin die heb ik betaald, maar dat...
Wat een drama.
Netjes een factuur met betaallink erin die heb ik betaald, maar dat kreeg ik terug gestort(geen uitleg) nog een keer betaald na een mailtje(geen reactie).
Daarna is 3x de bezorgdatum gewijzigd nu zijn we 4 weken na de eerste bezorgdatum.
Ik ben benieuwd of het ooit nog komt.

Rogier Geerdes

Matige kwaliteit

Lauwers Dirk

Topservice zeker voor herhaling vatbaar

Chrysant

Bestelling in goede orde ontvangen, product prima en zeer voordelig, vriendelijke bezorger, tevreden!