Richard Fransen

Levering was prima, van tevoren netjes gebeld.

Lau

Heel mooie goed gesorteerde winkel en zeer vriendelijk geholpen. Bestelde 2 radiatoren die snel werden geleverd door eigen vervoersdienst. Lette zelf niet op bij bestellen waardoor 1 verkeerde maat... Heel mooie goed gesorteerde winkel en zeer vriendelijk geholpen. Bestelde 2 radiatoren die snel werden geleverd door eigen vervoersdienst. Lette zelf niet op bij bestellen waardoor 1 verkeerde maat radiator werd geleverd. Werd direct omgeruild. Een setje accessoires bleek eerst niet en later wel op voorraad en werd ook snel na geleverd per PostNL. Zeker een aanrader dit bedrijf.

Joost

In 2022 nieuwe radiatoren gekocht. Toen al zeer tevreden over levering en communicatie. In 2024 eindelijk klaar met het verbouwen en tijdens afwerkingsfase kom ik erachter dat ik een paar... In 2022 nieuwe radiatoren gekocht. Toen al zeer tevreden over levering en communicatie. In 2024 eindelijk klaar met het verbouwen en tijdens afwerkingsfase kom ik erachter dat ik een paar onderdeeltjes mis van 1 kachel (eigen schuld, niet goed opgeborgen tijdens verbouwing). Gebeld (gelijk iemand aan de lijn) en de onderdeeltjes worden gratis opgestuurd. Klasse.

Frank Stam

Makkelijk te bestellen, Supersnelle levering en top communicatie

Ivo

Prima services, snelle afhandeling van levering

P. de Vrueh

Slecht afspraken mee te maken. Afdelingen doen niet wat ze opgedragen krijgen. Het geheel een bijzonder onproffesionele uitstraling! Na drie leveringen, van dezelfde radiator, met dezelfde... Slecht afspraken mee te maken. Afdelingen doen niet wat ze opgedragen krijgen. Het geheel een bijzonder onproffesionele uitstraling! Na drie leveringen, van dezelfde radiator, met dezelfde productiefout fout, omdat men verdomd om het product te controleren, ook al wordt ze dat door klantenservice gevraagd, ben ik er meer dan klaar mee. Mooie CO² print ook, dat ding!!! 😖

Justin Gross

Goede spullen, klantenservice reageert snel. Jammer dat notities bij een bestelling niet altijd worden gelezen

Willems Ronny

Een bestelling geplaatst van twee vlakke radiators met toebehoren. De radiators werden uiteindelijk na afspraak per e-mail, keurig en wel geleverd. De service op zich en de levering zelf is... Een bestelling geplaatst van twee vlakke radiators met toebehoren. De radiators werden uiteindelijk na afspraak per e-mail, keurig en wel geleverd. De service op zich en de levering zelf is voortreffelijk. Ontzettend vriendelijke en behulpzame chauffeur. Mvg Dhr Willems

Rene

Komt levertijd niet na,na telefoontje wordt het week later,wachten af of ze dan wel leveren,geen mail van andere lever datum