Roy Tuip

Goede kwaliteit producten. Snelle bezorgtijd en reactie op mails. Nadat ik - ondanks een periode van 6 maanden tussen bestelling en openen van het product - na mijn bestelling er achter kwam dat er... Goede kwaliteit producten. Snelle bezorgtijd en reactie op mails. Nadat ik - ondanks een periode van 6 maanden tussen bestelling en openen van het product - na mijn bestelling er achter kwam dat er wat ontbrak, werd dit zonder problemen opgelost: kortom super.

Cees Deen

Op een punt na prima.

Anne Kuin

Goed contact via de e-mail gehad ivm het annuleren van een order. Goede prijs en snelle levering

Bart Bouwmans

Positief, duidelijke communicatie over levering etc. en afspraken nagekomen.

Serge Antonis

Radiator werd zeer snel geleverd.En werkt perfect

perry michiels

Snelle afhandeling van mijn bestelling en levering helaas wat transport schade door koerier dienst maar dat werd na een bericht met foto s ook snel opgelost en opnieuw geleverd.
goeie prijzen...
goeie prijzen goede service

p michiels

bas snijders

Transparant in prijs, service na aanleiding van niet geheel geleverde bestelling was efficiënt en correct

Remco Wubbolts

Vriendelijk werd de vraag beantwoord

Marco

Prima bedrijf, breed assortiment.