Ik heb een elektrische verwarming besteld. De levering thuis was snel en duidelijk. En het product was ook goed en zorgvullig verpakt.
Wim Neelen
Radiator besteld en de bestelling werd netjes afgeleverd prima !
Alessandro Porcu
Prima service een foute radiator geleverd en dadelijk komen omruilen
Stefanus Baar
Duidelijke informatie. Afleveren product was een paar dagen later dan in eerste bevestiging mailbericht was vermeld
Pieter Veraart
Noog niet geleverd, slechte communicatie
Pieter List / list bouw
Ik bestelde een verticale, vlakke, zwarte radiator. ik kreeg een witte geribbelde verticale radiator met een zwarte vlakke plaat erop gekit. aan de bovenzijde zie je de witte radiator nog. erg...Ik bestelde een verticale, vlakke, zwarte radiator. ik kreeg een witte geribbelde verticale radiator met een zwarte vlakke plaat erop gekit. aan de bovenzijde zie je de witte radiator nog. erg lelijk.
de thermostaatknop ook in zwart besteld zijn gewoon messing koppelingen die zwart zijn gespoten. het probleem is dat de moeren om de koppelingen aan te draaien niet vrij meer kunnen draaien wat het lastig maakt om te monteren!