Onlangs een design radiator gekocht, bleek na het uitpakken te groot te zijn, omruilen geen probleem en zeer netjes geholpen in Roosendaal ( ik vanuit Tilburg) super service. Ik moest alleen...Onlangs een design radiator gekocht, bleek na het uitpakken te groot te zijn, omruilen geen probleem en zeer netjes geholpen in Roosendaal ( ik vanuit Tilburg) super service. Ik moest alleen €43,- betalen voor het opnieuw verpakken van de geruilde radiator. Dat vond ik wel een minpunt van zo’n goed zaak🥴🥴JAMMER.
Met vriendelijke groet Eduard Storimans
P.J.A. van den Berg
Super snelle levering waar je bij andere 8/10 weken moet wachten binnen 3 dgn netjes afgeleverd
Dirk Timmermans
Op de site stond levering tussen 1en3 werkdagen,we zijn nu dit 2 weken verder en nog geen bestelling ontvangen
frederik kortekaas
Gewoon goed zoals het hoort.
Waldemar Maczka
Top serwis
Paul van Dijk
Super fijn! Snelle levering en de bezorger heeft mijn moeder geholpen de verwarmingen naar binnen te dragen. Prijzen ook waanzinnig, niet te vergelijken met andere online aanbieders. Echt top!
Vorster
Eric
Ruim assortiment, goede prijs en super service
Mike
Goed aanbod en nette prijzen. Helaas is de transporteur niet professioneel. Daar mag de aandacht op gelegd worden.