Een vlotte en correcte verwerking van onze bestelling. Een klein onderdeel waren we kwijt geraakt. geen probleem: een telefoontje en het werd meteen kosteloos nageleverd. Erg prettige...Een vlotte en correcte verwerking van onze bestelling. Een klein onderdeel waren we kwijt geraakt. geen probleem: een telefoontje en het werd meteen kosteloos nageleverd. Erg prettige communicatie.
JAN Scheper
Ik heb radiatoren en hulpstukken besteld . De levering ging snel. Had een paar hulpstukken niet in de doos , maar Bouwstation B.V heeft daar snel op gereageerd en opgelost . Super.
Joost Holland
Site duidelijk en goed te bestellen. Bezorgen is ruk. Krijg telkens mails en het zou zaterdag geleverd worden. Hier voor naar huis gegaan en tot in de avond gewacht. Niks ontvangen. Nu nog niet...Site duidelijk en goed te bestellen. Bezorgen is ruk. Krijg telkens mails en het zou zaterdag geleverd worden. Hier voor naar huis gegaan en tot in de avond gewacht. Niks ontvangen. Nu nog niet binnen.
Gaston Castermans
Goede prijs en mooi geleverd door eigen transport
simeon
Ontgoochelend
Ruud de Boer
Mijn bestelling is niet bezorgd en op een klacht hierover is niet gereageerd. Ik ben voorlopig zeer sceptisch!