Ik heb een week geleden een radiator besteld maar nog niets gekregen of bericht wanneer het komt !
fatih moskee
Word niet geleverd binnen de tijd die aangegeven zijn
Aaron
Goede klantensevice
Henry van Gaalen
Snelle levering, alleen jammer dat de bode voor een dichte deur stond omdat bij ons geen voormelding hebben gehad.
Tom Stevens
Zooitje ongeregeld. Meerdere malen afspraken gemaakt over mijn Bestelling waarvan geen ene afspraak in 1 keer goed kan gaan vanuit hun kant. In middels 3 weken verder van de besteldatum en nog niet...Zooitje ongeregeld. Meerdere malen afspraken gemaakt over mijn Bestelling waarvan geen ene afspraak in 1 keer goed kan gaan vanuit hun kant. In middels 3 weken verder van de besteldatum en nog niet alles afgehandeld..
Yvonne Wildeboer
Prima service, duidelijke site en op 1 dag na, op tijd geleverd. Meer melden vooraf over de de tijd van levering en dat klopte precies.
Bart De Boer
Niet te doen.
Geen contact. Steeds aangeven dat er bezorgd zou worden. Niet bezorgen. Niet bellen.
schrijnwerk Ronny
Radiatoren van goede kwaliteit maar bij een radiator waren er geen stoppen bij .dit gemeld maar kreeg als antwoord dat dit niet kon en dat ik maar eens goed moest aan de radiator schudden .eenmaal...Radiatoren van goede kwaliteit maar bij een radiator waren er geen stoppen bij .dit gemeld maar kreeg als antwoord dat dit niet kon en dat ik maar eens goed moest aan de radiator schudden .eenmaal betaald en bij tekorten stopt de service. dus voor materiaal een 5 en voor de Klantendienst een 0 . ik dacht dat dit een betrouwbaar bedrijf was . nu moet ik maar ergens anders mijn tekorten gaan kopen. veel beloven maar eens betaald stopt alles. dus let op.