Geen response op vraag, slechte communicatie en levertijd klopt niet
Twan
Na 6 dagen eindelijk mijn radiator en dan nog een verkeerde thermostaatkraan. Zeer slecht telefonisch bereikbaar
Robert Van Den Hoek
Bij bestelproces word aangegeven dat er op een specifieke datum geleverd word. Hierdoor bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing op aangegeven dag geen bezorging. Na contact...Bij bestelproces word aangegeven dat er op een specifieke datum geleverd word. Hierdoor bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing op aangegeven dag geen bezorging. Na contact opgenomen te hebben moet je als klant zelf de vervoerder bellen die aangeeft dat ze de goederen al hebben meegenomen maar nog moeten inplannen om te leveren. Inmiddels een week verder, order is op een of ander manier geannuleerd en niemand weet iets. Wederom contact opgenomen, word uitgezocht en u word straks nog terug gebeld. Dus niet, weet nog steeds niet wanneer bestelling geleverd word. Zitten nu tegen oplevering opdracht aan en kunnen het niet afmaken. Dus gigantisch balen en boos omdat zij zich niet aan afspraken houden. Vandaar 1 ster en geen aanbeveling.
Jordy M.
Perfecte service, snelle levering!
sjaak de Haan
Heel slecht
Petra Zeverboom
Fijn bedrijf
Klaas Loonstra
Goederen vlot verzendklaar gemaakt, en goed verpakt ontvangen
Anton De Vries
Niet duur, levering niet altijd zo vlot als beloofd, 2 radiatoren gekocht, moest na enkele dagen installatie weer aftappen wegen kleine lekkage, uit de beide nieuwe radiatoren kwam puur rood...Niet duur, levering niet altijd zo vlot als beloofd, 2 radiatoren gekocht, moest na enkele dagen installatie weer aftappen wegen kleine lekkage, uit de beide nieuwe radiatoren kwam puur rood roestwater, rara, bij geen van de andere radiatoren in huis het geval.
gerard wagemakers
Bedrijf met goede service
A. Bakker
Heel fijn en netjes geholpen, zelfs als het mijnerzijds niet geheel coorect is, geven ze raad en leveren ze de benodigde materialen. Als je nog eens iets zoek, ga hier dan eerst eens kijken.