De door mij aangekochte radiator werd, volgens Bouwstation de 1ste keer in 10 jaar, geleverd zonder ophangbeugels. Na verschillende contacten met de klantendienst bleek dat zij mij niet kunnen...De door mij aangekochte radiator werd, volgens Bouwstation de 1ste keer in 10 jaar, geleverd zonder ophangbeugels. Na verschillende contacten met de klantendienst bleek dat zij mij niet kunnen helpen. Een firma met 5000 radiatoren op stock, laat mij zelf op zoek gaan naar ophangbeugels voor mijn radiator. Van service gesproken.
R. Engeringh
Zeer matig. Geen bericht vooraf voor bezorging. Daarna 7 uur s'morgens voor de deur staan terwijl er niemand aanwezig is en vervolgens alle spullen buiten op de openbare weg achterlaten terwijl het...Zeer matig. Geen bericht vooraf voor bezorging. Daarna 7 uur s'morgens voor de deur staan terwijl er niemand aanwezig is en vervolgens alle spullen buiten op de openbare weg achterlaten terwijl het gaat regenen.
Mitch Nijenhuis
Top service! Snelle en daadkrachtige hulp
Bezoeker
Tot aan de leveringsdatum die nog moet komen, goed en correct
Patrick Steenhout
Snel en super service ,probleem wordt dadelijk opgelost
Annemiek Verburg
Snelle levering en goed verpakte producten. Deze moet je wel binnen 48 uur controleren en dat is voor onze situatie kort. We zitten in een verbouwing en de radiatoren kunnen nog niet direct...Snelle levering en goed verpakte producten. Deze moet je wel binnen 48 uur controleren en dat is voor onze situatie kort. We zitten in een verbouwing en de radiatoren kunnen nog niet direct geplaatst worden. Had fijn geweest als we de verpakking dicht hadden kunnen laten.
Robin Hooijmans
Tijd geleden een aantal radiatoren besteld. Ik kon ze pas na een aantal maanden gaan installeren en toen bleek er iets te ontbreken. Na contact hebben ze het gratis nageleverd. Goeie service dus!
Martijn
Ruikt naar oplichting! Warmteafgifte verticale en horizontale radiatoren is onjuist.
Lily Van der Burg
Heel goede ervaring, levering had langer geduurd, maar hier kon Bouwstation niks aan doen. Fout lag bij Post.nl.