Cornelis van Dorst

H Bottema

Radiator besteld die keurig binnen de afgesproken tijd werd afgeleverd.
Prima bedrijf.
Radiator besteld die keurig binnen de afgesproken tijd werd afgeleverd.
Prima bedrijf.
Zeer positieve ervaring. Scherpe prijs. Aanbevelenswaardig ondanks de negatieve recensies uit het verleden.

Ruud Rijnhart

Goede snelle levering, het product heeft een uitstekende prijs /kwaliteit verhouding, de klantenservice laat te wensen over, soms beantwoorden ze de app maar soms vragen ze een mail te sturen “want... Goede snelle levering, het product heeft een uitstekende prijs /kwaliteit verhouding, de klantenservice laat te wensen over, soms beantwoorden ze de app maar soms vragen ze een mail te sturen “want we zijn druk” dat is echt jammer en getuigt niet van klantvriendelijkheid, jammer

Arno Schouw

Radiator besteld, snel geleverd. Garantiedingetje gehad en prima opgelost. Absoluut aanrader !

Wiggers

Radiator snel geleverd zoals afgesproken. Bij aflevering bleek er een aanssluitset te missen, contact opgenomen en deze werd super snel kosteloos nageleverd!

Bezoekerservice&onderhoud Klaus Heij

Goede prijs, snelle levering en nette bezorger.
Kan ik zeker aanraden

Christine Tijsterman

Bezorger had bestelling van bijna 1000 euro in een openbare ruimte bij de lift gezet en dat niet aan ons doorgegeven. En dat terwijl we gewoon thuis waren. Reactie op mijn klacht: je hebt geluk dat... Bezorger had bestelling van bijna 1000 euro in een openbare ruimte bij de lift gezet en dat niet aan ons doorgegeven. En dat terwijl we gewoon thuis waren. Reactie op mijn klacht: je hebt geluk dat ze niet buiten waren neergezet. Volgens de voorwaarden zijn ze niet verplicht om het netjes bij de voordeur af te leveren. Dus lees de kleine letters goed, of nog beter, koop je radiatoren ergens anders.

Adriaan

Top Service. Ik moest twee radiatoren hebben voor mijn zolder, aar geen idee welk type ik nodig had. Ik heb goed advies gehad en heb de juiste radiatoren en onderdelen kunnen bestellen. Snel... Top Service. Ik moest twee radiatoren hebben voor mijn zolder, aar geen idee welk type ik nodig had. Ik heb goed advies gehad en heb de juiste radiatoren en onderdelen kunnen bestellen. Snel geleverd met top service.

Francis van der Zijde

Via de installateur de link naar de website gekregen. Makkelijk een radiator kunnen bestellen. Door de paasdagen kreeg ik pas een aantal dagen later een bevestiging van mijn bestelling. Dit gaf wat... Via de installateur de link naar de website gekregen. Makkelijk een radiator kunnen bestellen. Door de paasdagen kreeg ik pas een aantal dagen later een bevestiging van mijn bestelling. Dit gaf wat onrust. Is het wel gelukt?
Gelukkig kreeg ik uiteindelijk een week later, netjes verpakt, mijn radiator. Alle onderdelen zaten erbij.