Snelle levering van scherp geprijsde artikelen Goede service. Door vervoer beschadigd artikel werd binnen een week gratis opnieuw geleverd.
steven
Reeds voor de 3de keer radiotors gekocht bij dit bedrijf. Alles werd geleverd zoals in de voorwaarden. De chauffeur belde mij een half uur voor aankomst aan. Toen er bleek dat bij de...Reeds voor de 3de keer radiotors gekocht bij dit bedrijf. Alles werd geleverd zoals in de voorwaarden. De chauffeur belde mij een half uur voor aankomst aan. Toen er bleek dat bij de 2de bestelling een defect aan de radiator was, is deze binnen de week opgehaald en een werd nieuwe geleverd. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de radiatoren
Evgeniy Filippov
Geen ervaring
Bezoeker
Zeer goede ervaringen prima service.
Stefan Nagy
Great service and communication
Stefan Hl
Waardeloos. Kut service
Jean-Marie Behiels
Stukken besteld op 14 februari, Na 2 dagen krijg ik mail dat de stukken verpakt zijn en klaar voor verzending. Nog een dag later krijg ik mail dat de stukken niet vooradig zijn (zeer...Stukken besteld op 14 februari, Na 2 dagen krijg ik mail dat de stukken verpakt zijn en klaar voor verzending. Nog een dag later krijg ik mail dat de stukken niet vooradig zijn (zeer bizar) en dat ze binnen 2 werkdagen zullen terugbetalen, we zijn nu 2 weken verder en ik wacht nog steeds op mijn geld. Gelukkig wordt er wel gereageerd op mijn mail, toch nog iets dat goed loopt!