Zeer degelijke service! Bij het ophangen van de radiatoren stelden we vast dat de magnetische klipjes om de voorplaat te bevestigen ontbraken, gebeld, en we mochten die onmiddellijk gratis komen...Zeer degelijke service! Bij het ophangen van de radiatoren stelden we vast dat de magnetische klipjes om de voorplaat te bevestigen ontbraken, gebeld, en we mochten die onmiddellijk gratis komen ophalen, top!!!
P Korstanje
Snelle levering, prima website
DLG installatie techniek
Prima in orde
Hanane
Wat een fijne service! Wij hebben de vloeren en badkamer tegels afgenomen bij bouwstation xl, wij zijn goed geholpen door het vriendelijke personeel!
Abel Nota
Hele goede service en een perfecte levering
Wiebe Westra
Wth Hopman
Boudewijn Swinnen
Heel goed ervaring alles vlot en alle materialen waren erbij zodat ze vlot geplaatst konden worden
Jean
Erg tevreden met mijn bestelling! Bij het lezen van online reviews was ik een beetje skeptisch maar uiteindelijk toch gedaan. Bestelling kwam netjes veerpakt binnen en werd gebracht door postnl...Erg tevreden met mijn bestelling! Bij het lezen van online reviews was ik een beetje skeptisch maar uiteindelijk toch gedaan. Bestelling kwam netjes veerpakt binnen en werd gebracht door postnl extra. Ziet er allemaal netjes uit!