Zeer tevreden met de aankoop van 3 radiatoren. Had per ongeluk 1 verkeerde radiator besteld, maar kon deze op makkelijke wijze ruilen.
Sam
Hier nooit kopen, een halve ster is nog teveel! Radiator met wit design onderblok gekocht, radiator geleverd met een deuk en onderblok maakte veel lawaai, dit werd niet geloofd, slechte...Hier nooit kopen, een halve ster is nog teveel! Radiator met wit design onderblok gekocht, radiator geleverd met een deuk en onderblok maakte veel lawaai, dit werd niet geloofd, slechte klantenservice, niet vriendelijk, ook tweede toegestuurde onderblok zelfde probleem inmiddels al 3 keer aansluitkosten betaald aan onze loodgieter. Ook nu werd er weer gezegd dat het niet aan hun producten lag maar aan de montage hiervan. Inmiddels ergens anders onderblok gekocht (weer extra kosten voor blok en aansluitkosten) maar deze werkt wel. Dus ligt wel degelijk aan hun slechte kwaliteit producten. Krijgen ook geen geld terug omdat de gecoate witte laag door het vast draaien is beschadigd.
KBT
Manuel Boonzaaijer
Een T11 radiator besteld met vlakke plaat, bovenrooster en zijpanelen. Ook een thermostaatkraan erbij. Snel geleverd, top! Helaas waren de zijpanelen licht verbogen. Ook vallen zij met de...Een T11 radiator besteld met vlakke plaat, bovenrooster en zijpanelen. Ook een thermostaatkraan erbij. Snel geleverd, top! Helaas waren de zijpanelen licht verbogen. Ook vallen zij met de uitsparingen niet helemaal op de in- en uitgangen van de radiator, zoals zou moeten, waardoor ze niet klem komen te zitten en dus speling hebben. Dit is weer te wijten aan de ophangbeugeltjes van de vlakke plaat. Die beugeltjes haken namelijk ónder het bovenrooster, waardoor dit rooster niet helemaal vlak ligt. Op zijn beurt voorkomt hij dat de zijpanelen niet volledig op hun uitsparingen op de radiator-uitgangen 'hangen', en dus die speling houden. Dit is meer een ontwerpfout van de fabrikant lijkt mij, dus dat kan ik Bouwstation XL niet aanrekenen, maar 't is vrees ik wel een blijvend frustratiepuntje. Wellicht heeft u een goede tip voor mij?
Christel Dewaegemaeker
Super! zachte prijzen voor kwalitatief materiaal. Dank daarvoor.
Bezoeker
Handdoekradiator zwart gekocht. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Keurig verpakt.