Bestelling ging goed, maar er werd niet doorgegeven dst het niet op voorraad was, toen ik daarvoor belde, wetd ik gelijk geholpen en kreeg ik de mogelijkheid om een duurder product te ndmen voor...Bestelling ging goed, maar er werd niet doorgegeven dst het niet op voorraad was, toen ik daarvoor belde, wetd ik gelijk geholpen en kreeg ik de mogelijkheid om een duurder product te ndmen voor dezelfde prijs, dat was goed geregeld, alleen zit er dan weer een slechte handleiding bij, dus weer bellen dan dan moet je 4x bellen om iemand aan de lijn te krijgen, en die geeft je dan een YouTube linkje door, en werd het wel duidelijk
particulieer
Particulieer
de Roose David
Snelle correcte levering, echter bij het openen van de radiator ontbreekt de buis tussen het onderblok en het kraanelement. mailtje teruggekregen ban bsxl met de mededeling dat dit door de...Snelle correcte levering, echter bij het openen van de radiator ontbreekt de buis tussen het onderblok en het kraanelement. mailtje teruggekregen ban bsxl met de mededeling dat dit door de installateur zelf te voorzien is. nochtans staat op de site meerdere malen vermeld dat alles meegeleverd word om te kunnen installeren. jammer maar alweer een mooi voorbeeld van "goedkoop is niet altijd een goede koop"
Hus
Ruime keuze, deskundig advies voor een eerlijke prijs.
Joja
Bestellen via de site is prima verlopen. Alleen spullen worden niet geleverd... 3 januari keurig bericht dat order ingepakt en verzonden is, zou 4 januari rond 11 uur geleverd worden.Bestellen via de site is prima verlopen. Alleen spullen worden niet geleverd... 3 januari keurig bericht dat order ingepakt en verzonden is, zou 4 januari rond 11 uur geleverd worden. Niks ontvangen... ??? 5 januari gebeld over de orderstatus, krijg je te horen dat het niet eens verwerkt/ingepakt en verzonden is! Wordt opnieuw opgepakt. Daar moet je het dan mee doen. Verder geen mail o.i.d om je nu op de hoogte te houden.. moet maar afwachten of het wel geleverd gaat worden....
Janneke Vink
Ik had de levering willen verplaatsen. Dit is niet goed doorgekomen want de radiator is toch geleverd en in de voortuin gezet (gelukkig wel wat afgedekt).