Via onze garage contact opgenomen met BOVAG. Meteen duidelijkheid over de afhandeling. Expert is langs geweest. duidelijhke afspraak gemaakt met de garage. Na herstel een overzicht gekregen van het...Via onze garage contact opgenomen met BOVAG. Meteen duidelijkheid over de afhandeling. Expert is langs geweest. duidelijhke afspraak gemaakt met de garage. Na herstel een overzicht gekregen van het schadebedrag. Alles prima geregld. Dik tevreden. Bovag is een aanrader.
Ton Neeft
Gaat heel makkelijk en relatief snel!
Demir
Ik vind goed verzekering alleen vind ik wel jammer dat er weinig service gegeven word
Jeremy Kroonsberg
Telefonisch contact met een verzekeringsmaatschappij valt tegenwoordig niet helemaal mee en ik als vertegenwoordiger van onze klanten weet dat als geen ander ik bel regelmatig met...Telefonisch contact met een verzekeringsmaatschappij valt tegenwoordig niet helemaal mee en ik als vertegenwoordiger van onze klanten weet dat als geen ander ik bel regelmatig met verzekeringsmaatschappijen om schades te melden of om afspraken door te nemen maar er zijn uitschieters bij kan ik u melden als ik dan naar m’n telefoon schermpje kijk en de beltijd verstrijkt de 45 minuten en het oortje is rood en hangt tegen je wang pas dan hoor je aan de andere kant van de lijn “waarmee kan ik u helpen” ik hoop dan altijd dat verbinding in stand blijft en dat ik niet m’n andere oor hoef aan te spreken en weer zolang de wachtrij in ga..dit is helaas geen uitzondering maar eerder de regel. Welnu ik zou graag m’n verzekering even pauzeren van m’n privé auto en dacht bel even met de Bovag autoverzekering druk het nummer vervolgens een kort keuze menu en jawel na nog geen 3 minuutjes wachten kreeg ik iemand aan de telefoon gewoon netjes meedenkend en voordat ik het wist was het voor elkaar. Top geregeld en prima werkwijze.
j.a. deGraaf
Het is dat piet ooms een goede garage is anders was ik ergens anders gegaan.
Ronduit geen woord aan vuil te maken.
John van Driel Verkeers instukteur/deskundige op het gebied van verkeers regels.
Duimpje naar beneden.
Ellen
Duidelijke uitleg
stukart
Altijd goed behandeld
A. Tiurin
Snel en gemakkelijk heb ik de schade aan mijn auto kunnen laten herstellen, bedankt!