Na schade aan mijn auto, Alles naar bovag gestuurd en naar het autoschadr bedrijf. BOVAG en schadebedrijf regelden alles onderling, waardoor ik er geen extra omkijken en tijd in moest stoppen.Na schade aan mijn auto, Alles naar bovag gestuurd en naar het autoschadr bedrijf. BOVAG en schadebedrijf regelden alles onderling, waardoor ik er geen extra omkijken en tijd in moest stoppen. Netjes een overzicht via de mail met de kosten.
E.W.Holster
Mijn ervaring met BOVAG Verzekering is vlot en keurig verlopen
L,ploeger
In overleg met de garage Braber in Ede welke de schade expert inschakelde verliep de afhandeling snel en prettige sfeer.
J. Roestenberg
Makkelijk te bereiken verzekering metklantvriendelijke afhandeling
Dorien
Omdat er verschillende incasso's waren, maar deze op onbedoelde(onbekende) manier niet doorgevoerd konden worden, kreeg ik bericht van mijn bank. Hierop telefonisch contact gezocht en...Omdat er verschillende incasso's waren, maar deze op onbedoelde(onbekende) manier niet doorgevoerd konden worden, kreeg ik bericht van mijn bank. Hierop telefonisch contact gezocht en uitstekend geholpen. Het duurde niet zo heel lang om de puzzel op te lossen, het was meer een op misverstanden gebaseerd feit. De mevrouw die ik sprak had alles snel uitgezocht, hier en daar moest ik even wachten maar dat was niet lang. Alles loopt inmiddels zoals het had moeten zijn. Keurig opgelost!!
Erwin
Duidelijke uitleg en snel geregeld
Cor
Product / prijs verhouding en service prima
D.Fluks
Mijn schade was snel geregeld geen probleem mijn eerste kennis making met Bovag. Zeer tevreden