De Bovag heeft het super afgehandeld voor en ik kreeg het geld gelijk gestort op mijn rekening.
H. Jongerius
Mijn autoverzekering is dit jaar met €65 verhoogd. Ik krijg geen antwoord op de vraag wat de reden van de verhoging is. Geen tranparantie over de verhoging. Ik vind dit kwalijk en...Mijn autoverzekering is dit jaar met €65 verhoogd. Ik krijg geen antwoord op de vraag wat de reden van de verhoging is. Geen tranparantie over de verhoging. Ik vind dit kwalijk en klantonvriendelijk.
R.Goossens
BOVAG neemt mijn autoverzekering maatschappij over,haalt daar dan pech hulp binnen/buitenland vanaf wijzigde meerder dingen zonder overleg,en verhoogt ook nog ff de maandelijkse premie. Waardeloze...BOVAG neemt mijn autoverzekering maatschappij over,haalt daar dan pech hulp binnen/buitenland vanaf wijzigde meerder dingen zonder overleg,en verhoogt ook nog ff de maandelijkse premie. Waardeloze actie,zat al 22 jaar bij de autoverzekering maatschappij.Nog nooit schade gereden,en nu BOVAG,die 2 weken voor jaarlijkse verlenging,deze actie.
Zeo Smeijsters
De vriendelijke medewerkers verzekerde niet alleen mijn nieuwe auto, maar dacht mee de te koop staande auto zo goedkoop mogelijk te verzekeren tot de verkoop. Iets waar ik helemaal niet aan had...De vriendelijke medewerkers verzekerde niet alleen mijn nieuwe auto, maar dacht mee de te koop staande auto zo goedkoop mogelijk te verzekeren tot de verkoop. Iets waar ik helemaal niet aan had gedacht, dat noem ik pas klantgericht in plaats van omzetgericht werken!
Dick J
Theo
Heel erg fijn geholpen. Ideaal dat je als je in de wachtrij staat teruggebeld kan worden en dat dan ook echt gebeurd!