Diefstal auto valt wel onder de BOVAG verzekering. Slot en sleutels van de auto niet.
Marcel Dubois
In december 2021 heb ik andere auto gekocht en daardoor wijziging van de autoverzekering doorgegeven. Op advies van medewerker klantenservice overgestapt van Polis Direct naar BOVAG. Beide...In december 2021 heb ik andere auto gekocht en daardoor wijziging van de autoverzekering doorgegeven. Op advies van medewerker klantenservice overgestapt van Polis Direct naar BOVAG. Beide bedrijven bevinden zich op zelfde adres (waarschijnlijk in hetzelfde gebouw) Desondanks ontving ik een brief van de BOVAG dat er geen schadevrije jaren bekend waren, terwijl deze bij Polis Direct netjes op mijn polis stonden. Navraag bij de klantenservice bleek, dat de schadevrije jaren wel bekend zijn en dat de brief niet verstuurd had mogen worden.
T.Delahaije
Altijd correct behandeld en te woord gestaan via mail en telefonisch en snelle schade afhandeling.
Mirjam Otten
BOVAG heeft de schadeafhandeling perfect geregeld. Het enige wat ik hoefde te doen was aanmelden via het portaal en het schadeformulier toe te sturen. De BOVAG heeft de afhandeling rechtstreeks met...BOVAG heeft de schadeafhandeling perfect geregeld. Het enige wat ik hoefde te doen was aanmelden via het portaal en het schadeformulier toe te sturen. De BOVAG heeft de afhandeling rechtstreeks met mijn garage geregeld. Prima service.
Frederik
Zeer klantvriendelijk en verstand van zaken
Leon h
Alle medewerkers zijn erg menselijk en erg begrip vol ga vooral zo door
Martin
Zeer behulpzaam
Arnoud
Goed georganiseerd
Gertie
Het vertrouwen in de Bovag, van schade, overleg tot en met de afhandeling!! Ik ben er super blij mee!!