Vind mijn bovag verzekeringen super en het personeel echt top
Willemse
Mijn auto werd total loss verklaard maar de dagwaarde was goed naar waarde. Ze zijn ook goed bereikbaar. Al met al tevreden over de schade afhandeling
S. Karakurt
Ik ben er prima verholpen
NVT
Duidelijk en snel
Gewoon mijn naam; Ed Heijnen Amsterdam
Vriendelijke mensen, maar er werd mij verteld dat onze nieuwe Iveco Daily (welke in de plaats kwam op dezelfde polis van onze oude Iveco Daily) niet meer verzekerd kon worden. Dit alleen vanwege een...Vriendelijke mensen, maar er werd mij verteld dat onze nieuwe Iveco Daily (welke in de plaats kwam op dezelfde polis van onze oude Iveco Daily) niet meer verzekerd kon worden. Dit alleen vanwege een ander typebeschrijving bij RDW. 8 jaar verzekerd nooit schade gehad. Gaat u maar weg bij ons we verzekeren uw Iveco niet... Doei...!
D. Van Drongelen
Goed gesprek gehad en duidelijk. Koop andere auto ging achteraf niet door. Tot nu toe goed afgewerkt
Uitstekend
Ed
Er was bij mij door een administratieve fout ipv 31 schadevrije jaren 4 schadevrije jaren vermeld, dit werd in een handomdraai vakkundig opgelost, verdere vragen werden heel proffesioneel beantwoord.
Ton
Prima service
Ik ben niet tevreden over de afhandeling en de duur van de afhandeling. Zelfs na telefonisch contact kreeg ik geen duidelijkheid.