Bovag neemt mijn verzekering maatschappij over ( Polist Direct), het is toch geen reden dat ik nog meer voor moet betalen. Ik ben een goede rijders, aan mij verdienen jullie geld elke jaar, in...Bovag neemt mijn verzekering maatschappij over ( Polist Direct), het is toch geen reden dat ik nog meer voor moet betalen. Ik ben een goede rijders, aan mij verdienen jullie geld elke jaar, in plaats van belonen moet ik nuong meer betalen. Het is belachelijk.
Jeanette
Klantenservice leest niet en stuurt aan op telefonisch contact binnen kantoortijden
Hanna van Ginkel
Dit was onze eerste schade-kennismaking met Bovag en die verliep uitermate soepel
Fc vink
Altijd keurig afgehandeld
Renaldo
Helemaal happy
Bart
Ik heb jaren een auto verzekering gehad bij bovag (3 auto's), naar volle tevredenheid. echter voor de 4e auto moest ik zo belachelijk veel premie betalen, dat ik heb besloten alle auto's daar...Ik heb jaren een auto verzekering gehad bij bovag (3 auto's), naar volle tevredenheid. echter voor de 4e auto moest ik zo belachelijk veel premie betalen, dat ik heb besloten alle auto's daar weg te halen.