Een bestelling die dezelfde dag nog werd afgehandeld. Op een zondag zelfs! Fantastisch.
D'hauwe
Verrast door de vlugge levering. Degelijk materiaal. We hebben goed gekozen!
Bart
Uitstekende service en vlotte bezorging.
Denayer Véronique
Oprecht tevreden over de snelheid van de levering, de prijs en de kwaliteit van het bestelde product. In de toekomst volgen nog meer bestellingen.
Verbruggen Annick
Alles in orde, via google gevonden
Ilse
Een goede ervaring. Eenvoudig bestellen. En snelle levering.
Mirjam
Een prima ervaring! Een snelle levering en een goede kwaliteit van de speelmat. We konden onze fantasie mooi kwijt met de foam-speelmat om een eigen patroontje te maken.
Nikki’s Home
keus
J. Veltema
Heel goed bedrijf met een zeer goede service. Ik had me vergist in een artikel dat ik, nadat ik contact had gehad met Boxenland, kon terugsturen en ruilen ( tegen meerprijs omdat wat ik eigenlijk...Heel goed bedrijf met een zeer goede service. Ik had me vergist in een artikel dat ik, nadat ik contact had gehad met Boxenland, kon terugsturen en ruilen ( tegen meerprijs omdat wat ik eigenlijk wilde duurder was). Het is allemaal bijzonder soepel en vlot verlopen.