Product

Chantal Debie

Goed ervaring,chat contact met Koen ging prima , heel vriendelijke jongen.

Reactie Boxenland.nl:

Ook bedankt voor het plezierige contact via chat op www.boxenland.be en de bestelling van een speelmat wereldkaart. Nogmaals veel plezier ermee toegewenst!

Dirchs

Uitermate tevreden

R. Croes

Goede ervaring, prima product voor nette prijs

Kees blonk

Website met producten is mooier, dan de kwaliteit die uiteindelijk geleverd word.

Reactie Boxenland.nl:

Bedankt voor het achterlaten van feedback. Graag willen we aangeven dat alle afbeeldingen op www.boxenland.nl waarheidsgetrouw zijn, maar dat er ook meer dan honderd verschillende (werkelijke)... Bedankt voor het achterlaten van feedback. Graag willen we aangeven dat alle afbeeldingen op www.boxenland.nl waarheidsgetrouw zijn, maar dat er ook meer dan honderd verschillende (werkelijke) foto's van toepassingen bij (gast)ouders en kinderdagverblijven e.d. te vinden zijn om als voorbeeld te dienen.

Jose K

Zeer netjes geholpen via de chat.

Marc Roosen

Na een kleine zoektocht op het internet naar een groter park voor onze kleindochter van 14 maanden zijn we op Boxenland uitgekomen. Hier vonden we een ideale grondbox waar de kleindochter in alle... Na een kleine zoektocht op het internet naar een groter park voor onze kleindochter van 14 maanden zijn we op Boxenland uitgekomen. Hier vonden we een ideale grondbox waar de kleindochter in alle veiligheid haar eerste stapjes kan oefenen. Met de schuimrubberen tegels erbij kan zij nu zonder zich te bezeren haar stapjes oefenen.

Robert

Snel besteld, snel geleverd

Goele

Positieve ervaring, via de chat ook snel geholpen met antwoorden op mijn vragen

Robaeys

Snelle levering en zeer tevreden.