Snelle levering en precies wat we verwacht hadden van de producten. Onze kleine man kan nu veilig rondkruipen!
Astrid Olde Hanter
Ik heb een 3-tal foamkussens aangeschaft. De ladder, de kubus en de zigzag. Deze worden ingezet voor puppytraining. Boxenland biedt ruime keuze en tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding....Ik heb een 3-tal foamkussens aangeschaft. De ladder, de kubus en de zigzag. Deze worden ingezet voor puppytraining. Boxenland biedt ruime keuze en tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan het iedereen aanraden! De website is overzichtelijk en ik kon snel vinden wat ik nodig had! Snel besteld en snel geleverd!
Klein Marie
Snel geleverd
Noreen
Snelle levering en goede concrete berichtgeving
Nathalie Huybrechts
Nog maar 1 product gekocht maar heel tevreden. zowel over het product zelf dan over de levering.
Krista Bakker
Super service. Voor dat ik de bestelling geplaatst heb nog even via chat contact gehad over de box en de bijgeleverde bevestigings materialen en volgende dag alles al in huis!
Elyana Hamid
1e keer bestelling gemaakt
de kleine planeet
Mm
Joris
Snel antwoord op email, veel keuze, zeer snelle levering. Helaas wat ongelijkheid in dikte van tegels, stond in beschrijving dat dit mogelijk was maar toch jammer.