Michel

Ik ben al jaren vaste klant bij jullie (hesseplaats, binnenhof, en in het verleden goudsesingel) Altijd naar tevredenheid. Helaas hebben ullie mij zeer negatief verrast met de prijsstijging. Ik snap... Ik ben al jaren vaste klant bij jullie (hesseplaats, binnenhof, en in het verleden goudsesingel) Altijd naar tevredenheid. Helaas hebben ullie mij zeer negatief verrast met de prijsstijging. Ik snap dat het ook voor jullie duurder wordt maar zo maar een prijsstijging van 30% doorvoeren. (van 26,50 naar 33 euro) Schandalig. wij zijn ook niet zo maar 30% meer gaan verdienen.
Het spijt me maar jullie zijn mij kwijt als klant en dat heeft puur met de prijsstijging te maken!

Tonny

Het is erg prettig bij Brain Wash. Vriendelijke mensen, fijne sfeer

Toos van Zeeland van den Hoogen

Vriendelijkheid straalt er vanaf.
Lekkere koffie wat je aangeboden wordt.
Alle zorg voor je haren.
Geen opdringerigheid.
Geweldig

Yvo Donders

Prima. Precies zoals ik het wil.

Vriendelijke ontvangst, styliste weet wat je wil, gezellige sfeertje.

Dieneke

Kom al jaren bij de salon in Huizen en ben best wel tevreden. Vind het echter wel duur geworden, een prijsstijging van € 5,00 is best wel veel. Van € 28,00 naar € 33,00!!!!!! Kwam er ook vanwege de... Kom al jaren bij de salon in Huizen en ben best wel tevreden. Vind het echter wel duur geworden, een prijsstijging van € 5,00 is best wel veel. Van € 28,00 naar € 33,00!!!!!! Kwam er ook vanwege de prijs en uiteraard de behandeling. Schrok de laatste keer best wel van de huidige prijs.

Guido Arend

De teamleden werken hard om iedereen goed en mooi te knippen! Complimenten voor de medewerkers van deze salon. Ze denken mee met de klanten en geven goede adviezen. Top team!

Angelique

Gezellige salon met aardig en net personeel.

Marco van Daalen

Jammer dat niet op maandag open is

fia

Vind dat de prijs van knippen nu te duur worden steeds word het verhoogt jammer hoor vind het fijne kapsalon maar word voor mij te duur