Carol De Nil

Heel goed

Lucas

Prima.alles volges afspraak.

Het hout is zeer goed verpakt. Ik kan dit verpakkingshout ook opstoken of hebruiken. Dit is geen probleem. Maar kunnen de nagels niet een slagje kleiner? Ik heb meer dan een uur gewerkt om al de... Het hout is zeer goed verpakt. Ik kan dit verpakkingshout ook opstoken of hebruiken. Dit is geen probleem. Maar kunnen de nagels niet een slagje kleiner? Ik heb meer dan een uur gewerkt om al de nagels uit de verpakking te halen.
MVG,
Lucas

Luc Van Acker

Ik ben al een aantal jaren trouwe klant omdat ik heel tevreden ben over de info, het bestellen, de levering én vooral over de kwaliteit van het ovengedroogd brandhout.

Halve of easypallets kosten in verhouding meer dan hele. Het zou ook fijn zijn mocht er een betere prijssetting zijn als een bestelling meerdere kleinere partijen combineert omdat die ter plaatse... Halve of easypallets kosten in verhouding meer dan hele. Het zou ook fijn zijn mocht er een betere prijssetting zijn als een bestelling meerdere kleinere partijen combineert omdat die ter plaatse soms ook makkelijker te leveren zijn.

will

Vlotte afhandeling

Dimchev Ivan

Using it for several years now, very satisfied with the service.

Nothing at this time

vincent mulleman

Verleden jaar had ik een perfecte service, dit jaar was de stapeling van de blokken veel minder goed en was het krat waarin de blokken gestapeld waren stuk langs alle kanten en staat het nu schots... Verleden jaar had ik een perfecte service, dit jaar was de stapeling van de blokken veel minder goed en was het krat waarin de blokken gestapeld waren stuk langs alle kanten en staat het nu schots en scheef op mijn oprit

goeie kratten gebruiken

Ingrid Goessens

Alles goed verlopen

De prijs? 😬

Koen

Bart Verbiest

Steeds correcte levering. De laatste levering was wel enkele dag vroeger dan gevraagd. Gelukkig had ik verlof genomen om onze huwelijksverjaardag te vieren. Ik had wel iets anders voorzien dan met... Steeds correcte levering. De laatste levering was wel enkele dag vroeger dan gevraagd. Gelukkig had ik verlof genomen om onze huwelijksverjaardag te vieren. Ik had wel iets anders voorzien dan met houtblokken te sleuren. :-)

Zien dat levering gebeurd op de voorziene datum.

Van Aerde Ingrid

Mooi hout, perfect gestapeld.

houtpaletten vlotter op de oprit krijgen ?