Deveuster Ben

Correct

Betere prijzen (goedkoper)

Vermeiren Katrien

Correct en als er een probleem is zorgen ze voor een alternatief

niet nodig

Patrick Van Craenenbroeck

Vlot en correct geholpen

Els

Goed bereikbaar voor extra info.
Wel spijtig dat na drie telefoontjes met goede uitleg, mijn bestelling toch werd geannuleerd omdat koos voor achteraf betalen.

Geef niet de keuze om achteraf te betalen. Als je je hout besteld met betalen achteraf, wordt het niet geleverd. Ik kreeg wel een melding vooraf dat de bestelling werd geannuleerd.
Wanneer ik...
Wanneer ik eerst betaalde, verliep alles vlot. Goede service.

Alg .timmerwerken

Antwoord snel

jackie

Is zeer goed

is ok zo

Alex Vandereycken / Scara.be nv

Laten me in de "kou" staan

ze komen telkens leveren met een te grote vrachtwagen. Laatste keer eentje van 19 meter. Excuus... u woont in het bos dus droppen we het maar bij uw buurman 250m verder. Er kan met een normale... ze komen telkens leveren met een te grote vrachtwagen. Laatste keer eentje van 19 meter. Excuus... u woont in het bos dus droppen we het maar bij uw buurman 250m verder. Er kan met een normale bestelwagen met laatplatform perfect geleverd worden. Nu staat mijn hout al 2 weken bij buurman in regen. Zal met remorque en manueel 3 paletten moeten overtasten.

Toussaint van der Wal

Voldoende keuze in een tijd van schaarste en snel en makkelijk bestelproces.

PVE Performance

Top