B

Uitstekend

Strobbe

Goede service en dito goederen

Leverpalleten kunnen iets beter, nu zijn er vrij veel uitstekende spijkerpunten.

Stuart De vlieger

Correct droog eiken hout

Niks

Marc De Witte

Wij zijn heel tevreden met alle fases: bestelling, info, levering en kwaliteit

op laatste moment liep levering 1 dag vertraging op: transporteur was pakket vergeten opladen ...

Dave Bolsius

Bedrijf was niet gekend bij mij.Gevonden op internet.Besteld en betaald en enkele dagen later geleverd bij mij thuis.Zeer proper en droog hout.

Geen opmerkingen

Naessens Willy

Levering : zeer slecht omdat de afspraken niet nagekomen worden.
Kwaliteit brandhoud: zeer goed

Waar kan je vinden wat je met de spaarpunten kan krijgen en hoeveel punten nodig....onvindbaar voor mij.

Luc Hoefkens

Bestelling zou maandag 1 juli 2024 geleverd worden, wegens verkeerd geladen niet geleverd. Gebeld om vrijdag te leveren, niet dinsdag, ging in orde komen. Staan ze er toch op dinsdag. 2 keer mensen... Bestelling zou maandag 1 juli 2024 geleverd worden, wegens verkeerd geladen niet geleverd. Gebeld om vrijdag te leveren, niet dinsdag, ging in orde komen. Staan ze er toch op dinsdag. 2 keer mensen geregeld om te komen helpen (maandag & vrijdag), kon ik het nog onverwacht in m'n eentje doen.

De verzending en afspraken rondom verzending hebben nog ruimte voor enige verbetering.

Dirk

Zeer tevreden

Brandhout met FSC-label is geruststelling dat je verantwoord bezig bent.

joeri van steenberghe

Het hout is van goede kwaliteit maar 2 jaar na elkaar problemen met de levering, zonder te verwittigen staat er plots een pallet voor onze deur. Ik had uitdrukkelijk in de bestelling gevraagd om... Het hout is van goede kwaliteit maar 2 jaar na elkaar problemen met de levering, zonder te verwittigen staat er plots een pallet voor onze deur. Ik had uitdrukkelijk in de bestelling gevraagd om hetgeen we vorig jaar meemaakten niet meer te herhalen. Even op voorhand verwittigen wanneer de levering plaatsvind kan toch niet zo'n probleem zijn. Naast de wkaliteit van het product is de levering minstens even belangrijk !!!! Kan veeeeel beter

informatie over levering