Patricia Molenaar

Goede en snelle levering

Louise Smits Jansen

Door mijn fout (verkeerd huisnummer) kon de levering niet plaats vinden op de afgesproken tijd.
Er volgde gelijk een mail dat het verzenden niet was gelukt.
Nogmaals adres (dit keer met...
Er volgde gelijk een mail dat het verzenden niet was gelukt.
Nogmaals adres (dit keer met het goede huisnummer) opgegeven en zonder bijkomende kosten werd het pakketje op de afgesproken tijd besteld. Châpeau.

Manisha

Fijne service en snelle levering. Top!

Prima bedrijf geen bijzonderheden

Goed en snelle levering. Ook telefonisch goed te woord gestaan. Top

Jennifer

Top! Ik was al een tijdje opzoek naar een bepaalde kleur nagellak van Orly maar kon hem nergens bestellen. Via deze site wel en hij werd ook nog eens binnen een dag geleverd en dat zonder extra... Top! Ik was al een tijdje opzoek naar een bepaalde kleur nagellak van Orly maar kon hem nergens bestellen. Via deze site wel en hij werd ook nog eens binnen een dag geleverd en dat zonder extra verzendkosten.

Rayna Tjon A Njoek

Snel bericht over de levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de producten geleverd worden. Snelle levering.

Ga zo Door!

Janneke

Ik heb 2x een bestelling geplaatst bij Bransus. De eerste keer ontving ik een betalingsherinnering, terwijl ik gewoon via IDEAL had betaald. Dit bleek na een aantal e-mails toch een fout in jullie... Ik heb 2x een bestelling geplaatst bij Bransus. De eerste keer ontving ik een betalingsherinnering, terwijl ik gewoon via IDEAL had betaald. Dit bleek na een aantal e-mails toch een fout in jullie systeem te zijn. Met vertraging de bestelling ontvangen maar het aantal bleek niet juist. Kortom de 1e bestelling verliep niet vlekkeloos. Ik heb afgelopen nogmaals een bestelling geplaatst en wederom kreeg ik een betalingsherinnering, wederom bleek er een manco in jullie systeem te zitten die helaas nog steeds niet was opgelost.

Zorg er voor dat jullie IDEAL koppeling beter wordt. Zodat je niet tot 2x toe een betalingsherinnering ontvangt omdat er volgens jullie bedrijf geen betaling is ontvangen. Terwijl er wel degelijk... Zorg er voor dat jullie IDEAL koppeling beter wordt. Zodat je niet tot 2x toe een betalingsherinnering ontvangt omdat er volgens jullie bedrijf geen betaling is ontvangen. Terwijl er wel degelijk betaald is. Los jullie probleem met IDEAL op! Zonde dat een bestelling op deze manier te lang duurt en frustraties geeft bij de koper! De producten die jullie leveren zijn prima!

bionda oosterhof

-duidelijke site
-overzichtelijk
-geen verzendkosten daardoor bestel je sneller
-interessante mail (flinke product aanbieding)
-goede beschrijvingen van producten -duidelijke site
-overzichtelijk
-geen verzendkosten daardoor bestel je sneller
-interessante mail (flinke product aanbieding)
-goede beschrijvingen van producten
-super snelle levering
al 2 keer besteld binnen 8 weken

tot nu toe nog niets opgemerkt.