Bravour

Katrien Foets

Super tevreden! Besteld om iets voor 15u en jawel de dag erna heel stevig verpakt ontvangen. De spiegel was helemaal wat ik verwachtte 👌

Alex Buurlage - Eeko ccc

Goede levering, maar qua informatie-huishouding valt er nog wel wat te verbeteren. Bij de volgende bestelling krijgen we drie keer dezelfde email binnen 1 minuut. En op de website staat na de... Goede levering, maar qua informatie-huishouding valt er nog wel wat te verbeteren. Bij de volgende bestelling krijgen we drie keer dezelfde email binnen 1 minuut. En op de website staat na de betaling: 'Bedankt voor uw aankoop. Uw bestelnummer is: " maar dan zonder nummer dus. Komt allemaal wat rommelig over.

Stichting Noor

(Bewerkt)

Mijn eerste ervaringen waren niet positief. De communicatie verliep langzaam. Er werd geen actie ondernomen. Na onderling mail contact te hebben gehad. Ging het communiceren beter. Het probleem is... Mijn eerste ervaringen waren niet positief. De communicatie verliep langzaam. Er werd geen actie ondernomen. Na onderling mail contact te hebben gehad. Ging het communiceren beter. Het probleem is hierna snel opgelost. En heb ik de samenwerking als positief ervaren.

Elektrosan

(Bewerkt)

Na problemen met de levering van de bestelling (niet hun fout maar DHL) hebben ze de bestelling een 2de keer opgestuurd met een andere leverancier en is dit toch tot bij mij geraakt. Dank aan Remco... Na problemen met de levering van de bestelling (niet hun fout maar DHL) hebben ze de bestelling een 2de keer opgestuurd met een andere leverancier en is dit toch tot bij mij geraakt. Dank aan Remco voor de nodige moeite bij het oplossen van het probleem.
De tablet wandhouder past perfect!

remco

(Bewerkt)

Krijg een mail van een pakket wat niet afgeleverd is. Met de boodschap regel t zelf met dhl

None

Kwaliteit, maar de leveringen kunnen wat langer duren bij maatwerk

Siegobert Jansen

Prima hoor, precies conform verwachting. Super service en afhandeling. Complimenten!