7.8/10

10/10!! Wat een geweldige beoordeling. #wooditbemagic

Edwin Velthuis

Zeer goed

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor het invullen en de goede beoordeling. #wooditbemagic

Bas Huisman

Als particulier alleen goede ervaringen en dat is over een lange periode.

Wat een geweldige beoordeling. Daar doen wij het voor, 10/10!!! #wooditbemagic

Jan van der Woord

Gaat slordig om met bestellingen, 30 augustus jl : op website staat bestelling "in voorraad". Na een week een telefoontje: "moet besteld worden, duurt 4 weken en wordt gebeld als het aanwezig is".... Gaat slordig om met bestellingen, 30 augustus jl : op website staat bestelling "in voorraad". Na een week een telefoontje: "moet besteld worden, duurt 4 weken en wordt gebeld als het aanwezig is". Na 4 weken zelf contact opgenomen: aangegeven werd dat onbekend was of de bestelling aanwezig was. Zouden uitzoeken hoe het zat en ons daarover terugbellen. Conclusie: bestelling was aanwezig, kon 's middags worden opgehaald en bleek dat het 11 september jl. reeds bij het bedrijf aanwezig was (volgens afleveringsbon). Dit alles heeft niets te maken met de website als wel menselijk handelen.

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Helaas waren er afgelopen weken een wisseling geweest van werknemers. Hierdoor is de communicatie naar u als klant verslechterd. Onze excuses hiervoor. Ik... Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Helaas waren er afgelopen weken een wisseling geweest van werknemers. Hierdoor is de communicatie naar u als klant verslechterd. Onze excuses hiervoor. Ik zal dit intern doorgeven. #wooditbemagic

N.V.T.

Positieve ervaring, zowel het materiaal als de afhandeling bij het ophalen

Reactie Brevé Tuinhout:

Fijn dat u het positief heeft ervaren en dit met ons te delen. #wooditbemagic

P Petrov

Goed!

10/10!!! Dank voor deze geweldige beoordeling. #wooditbemagic

W van den Berg

Ik weet het is hout, maar iets beter kijken of de balken niet te beschadigd zijn.

Reactie Brevé Tuinhout:

Ik zal dit intern doorgeven aan de orderpickers zodat wij er in de toekomst beter op gaan letten. Bedankt voor uw reactie. #wooditbemagic

J. de Deugd

Besteld in de vakantiesluiting en toch supersnel geleverd. TOP !!

#wooditbemagic

DeBlitz B.V. Rene Dethmers

Ondanks de enorme drukte werden wij zeer goed geholpen. De kwaliteit is goed, afwerking van het hout is boven verwachting.

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw beoordeling. Ik zal dit intern doorgeven aan de verkoopmedewerkers. #wooditbemagic

olof van den broek

Alles ok