7.8/10
Bezorging

JohnnyBlue

De mensen met wie ik contact heb, doen er alles aan om mij zo snel en goed mogelijk te helpen. En als ik al een keer moet wachten, dan ligt dat vaak aan mij omdat ik weer eens te laat bestel.....

Coos

Deskundig en vriendelijk

Dorpsboerderij de Brink

Uitstekend

Carina de Vries

Zeer goed we zijn keurig geholpen het personeel was erg bereidwillig

Jan-Willem van Essen

Prima bedrijf! Hadden een moeilijk verkrijgbaar product gewoon op voorraad en nog goedkoop ook!!

Wery Constructie

Ik kom er al zo’n 30jr

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor de feedback. Dit is waar we het voor doen! Ook de volgende keer zijn wij u graag weer van dienst!

Peter

Top!

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en natuurlijk dank voor de positieve feedback! Ook de volgende keer zijn wij u graag weer van dienst.

Remko Bakker

Vriendelijk, behulpzaam en vrolijk.

Ben de Booij

Uw computer is irritant traag, (al jaren) voor klanten en medewerkers
Dit kost handenvol geld aan wachttijd.
Overleg met AFAS hoe te verbeteren in software of hardware.

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten. Wij zijn intern bezig om dit te optimaliseren. Helaas hebben wij het niet helemaal in onze handen. Het AFAS systeem heeft... Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten. Wij zijn intern bezig om dit te optimaliseren. Helaas hebben wij het niet helemaal in onze handen. Het AFAS systeem heeft recent een nieuwe update gehad en hier zitten nog aardig wat kinderziektes in om het maar even zo te noemen. Wij hopen dat dit snel verholpen is en we u volgende keer sneller en beter van dienst kunnen zijn. Nogmaals dank voor de tijd om ons te beoordelen en graag tot een volgende keer!

Roy Bakker

Super service

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor de positieve review en graag tot een volgende bestelling bij Brevé!