7.8/10
Bezorging

Randal

Door de coronadrukte ging het een beetje moeizaam, maar wat een assortiment!

Bedankt voor uw begrip. #wooditbemagic

Rian Versteegt

Prima en goede prijs

Dank voor uw review. #wooditbemagic

Sjoerd

Is actief en reageert prima.

Bedankt Sjoerd voor de aangepaste review. #wooditbemagic

Thomas

Vriendelijke bezorger

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij kunnen begrijpen dat u een onvoldoende geeft voor "Info over verloop order". Wij zijn hier intern mee bezig om dit beter te laten verlopen.... Bedankt voor het invullen van de review. Wij kunnen begrijpen dat u een onvoldoende geeft voor "Info over verloop order". Wij zijn hier intern mee bezig om dit beter te laten verlopen. #wooditbemagic

Peter Versteeg

Omdat ik op zoek was naar een goed middel om mijn nieuwe pergola mee te behandelen kwam ik uit bij Brevé. Veel informatie over het middel via internet en van Brevé zelf.Dat leek me wel wat. Vandaag... Omdat ik op zoek was naar een goed middel om mijn nieuwe pergola mee te behandelen kwam ik uit bij Brevé. Veel informatie over het middel via internet en van Brevé zelf.Dat leek me wel wat. Vandaag wordt het geleverd

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw geweldige review, zeg het voort! #wooditbemagic

André Bekker

Al eerder bij Brevé besteld, prima bedrijf. Geen op of aanmerkingen.

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw tijd voor het invullen en de geweldige review. #wooditbemagic

Bezoekers van Rumt

Opzich prima maar geen reactie gekregen op een vraag

Reactie Brevé Tuinhout:

Onze excuses voor de late reactie. Ik zal op u e-mail reageren. #wooditbemagic

Dennis Fisser-Coerts

Eerst maar eens zien wanneer ze leveren. Tot nu toe alleen betaald en niet echt aardig te woord gestaan aan de telefoon bij navraag over mijn bestelling. Nu na een week wel reactie op mijn verzoek.... Eerst maar eens zien wanneer ze leveren. Tot nu toe alleen betaald en niet echt aardig te woord gestaan aan de telefoon bij navraag over mijn bestelling. Nu na een week wel reactie op mijn verzoek. Niet binnen de 48 uur die ze hebben belooft en ik wordt al voorbereid op een langere levertijd dan ze bij bestelling doorgeven. Jammer

Reactie Brevé Tuinhout:

In de e-mail die ik u gestuurd heb, heb ik netjes uitgelegd wat de reden is dat u bestelling vertraging heeft opgelopen. Jammer dat u deze review achterlaat. #wooditbemagic

Bezoeker

Professioneel, helaas een fout gemaakt in de bestelling

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor het invullen van de review. #wooditbemagic

theo van vleit

Goede mail contact maar het hout wat ik heb gekocht is vere van goed scheuren en krom jammer.
stond niet bij de beschrijving verwacht dus een goede qaliteit

Reactie Brevé Tuinhout:

Jammer dat de bestelling niet aan uw verwachting voldeed. Wanneer u dit opmerkt vragen wij altijd een e-mail met foto te sturen zodat wij met u kunnen kijken naar een oplossing. #wooditbemagic