7.8/10
Bezorging

Advies is goed, komen afspraken na, goede prijs!

Bedankt voor uw beoordeling! #wooditbemagic

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede communicatie

Bedankt voor uw beoordeling. Tot de volgende bestelling. #wooditbemagic

R van bennekom timmer en onderhoudsbedrijf

Goed bedrijf

Beste meneer van Bennekom,
Bedankt voor uw tijd om de review in te vullen. Tot de volgende bestelling! #wooditbemagic

Crombeen

Snelle levering, prima product

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt H. Crombeen voor deze geweldige beoordeling. Tot de volgende bestelling! #wooditbemagic

Goed en prettig contact

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn bezig met het optimaliseren van onze website. Hierdoor zullen wij ook meer informatie geven via onze website. #wooditbemagic

J.A. van Buren

Terzake kundig, vriendelijk en geven op verzoek goed advies

Reactie Brevé Tuinhout:

Beste Jan, dank voor deze positieve review! Tot de volgende bestelling. #wooditbemagic

Kingma

Bestelling 2 keer niet compleet geleverd

Reactie Brevé Tuinhout:

Dank voor uw tijd voor het invullen van de review. Wij gaan hier mee aan de slag om de bezorgingen beter te laten verlopen. Intern hoorde ik dat wij het netjes voor u hadden opgelost. Wij hopen u... Dank voor uw tijd voor het invullen van de review. Wij gaan hier mee aan de slag om de bezorgingen beter te laten verlopen. Intern hoorde ik dat wij het netjes voor u hadden opgelost. Wij hopen u bij een volgende bestelling weer te zien. #wooditbemagic

Snijders

Goede spullen, vriendelijk telefonisch contact.Wel moeilijk mensen te bereiken bij opgalen order (misschien vermelden dat bij hel dat jullie uit magazijn oid moeten komen...)

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw beoordeling. Ik ga dit intern bespreken zodat wij dit in de toekomst kunnen proberen te voorkomen. #wooditbemagic

Solujohn’s

Top gewoon super service!!!!

Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Zeg het voort! #wooditbemagic

Bekker

Prima bedrijf, vriendelijke mensen en een goede service.

Reactie Brevé Tuinhout:

Fijn om uw boordeling te lezen. Ik zal dit intern doorgeven. #wooditbemagic