7.8/10
Bezorging

Willem wakker

Bestellen van douglashout

Reactie Brevé Tuinhout:

De informatie op de website is prima maar voldoet nog niet aan onze wensen. Wij zijn hier hard mee bezig om dit te optimaliseren. Wij hopen dat u nog jaren kan genieten van uw Douglas bank. Bedankt... De informatie op de website is prima maar voldoet nog niet aan onze wensen. Wij zijn hier hard mee bezig om dit te optimaliseren. Wij hopen dat u nog jaren kan genieten van uw Douglas bank. Bedankt voor uw beoordeling. #wooditbemagic

Bret

Erg blij met de communicatie rondom de levering en kwaliteit van het geleverde hout!

Reactie Brevé Tuinhout:

Wij hebben de afgelopen maanden geprobeerd om de communicatie rondom leveringen op te pakken en dan is het fijn om te lezen dat u dit in uw beoordeling beschrijft. Onze dank hiervoor. #wooditbemagic

Fank

Alles was goed geregeld .

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. #wooditbemagic

Wim Koster

Goede kwaliteit, goed advies, vriendelijke mensen

Reactie Brevé Tuinhout:

Deze 3 kenmerken die u benoemt, daar staan wij ook voor. Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. #wooditbemagic

J.A. van Buren

Vriendelijk deskundig personeel

Reactie Brevé Tuinhout:

Wat een mooie beoordeling, Jan! Dat wij klantvriendelijk zijn, kunt u weten als trouwe vaste klant. #wooditbemagic

F.H. Meis

Goede ervaring, alleen zelfs met tom-tom moeilijk te vinden met de auto.

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn continu bezig om de vindbaarheid te optimaliseren. #wooditbemagic

Jos van Kempen

Rustig en adequaat te woord gestaan.

Reactie Brevé Tuinhout:

Jos! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Fijn dat u dit zo ervaren heeft en met ons wil delen. Ik zal dit intern doorgeven aan onze medewerkers. #wooditbemagic

Uitstekende service, goed materiaal!

Reactie Brevé Tuinhout:

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst terug te zien. #wooditbemagic