Ik kom er al zo’n 30jr
Reactie Brevé Tuinhout:
Bedankt voor de feedback. Dit is waar we het voor doen! Ook de volgende keer zijn wij u graag weer van dienst!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en natuurlijk dank voor de positieve feedback! Ook de volgende keer zijn wij u graag weer van dienst.
Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat u lang heeft moeten wachten. Wij zijn intern bezig om dit te optimaliseren. Helaas hebben wij het niet helemaal in onze handen. Het AFAS systeem heeft...
Bedankt voor de positieve review en graag tot een volgende bestelling bij Brevé!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en dank voor de positieve feedback. Ook de volgende keer zijn wij u graag weer van dienst !
Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn u graag ook de volgende keer weer van dienst!
Bedankt voor de feedback. Dit is waar we het voor doen!
Bedankt voor de positieve feedback. We zullen dit doorgeven aan ons team !
Bedankt voor deze TOP-review. We doen ons best om uw bestelling van begin tot bij u aan de deur goed te laten verlopen. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. Graag tot de volgende bestelling !