Informatie via website, mail en telefoon

De terrashaard die we bij u kochten kostte een beetje moeite met in elkaar zetten.
De handleiding was voor ons niet helemaal duidelijk, de tekeningen waren erg klein, handig zou zijn sommige afbeeldingen te vergroten!
Maar nu de haard in elkaar gezet is, is het een sieraad op het terras!

Snelle levering!

zie beschrijving boven over de handleiding.
zie beschrijving boven over de handleiding.
Het ging vooral om het deel met het deurtje wat aan de schaal bevestigd moet worden. Het was voor ons niet helemaal duidelijk dat je naast de schroefjes ook nog andere onderdelen moest gebruiken om het een en ander aan elkaar te bevestigen.

Janet Timmer

Vriendelijk te woord gestaan / snel geregeld

Klantvriendelijk

AFAM kees

Niets dan lof uitstekende service komt afspraken na.

afspraak na komen super

Uitstekend! Heel vriendelijk en kundig advies

K. de Vries

Wij hebben de Habo 23 gekocht en zijn er zeer tevreden mee . Hij heeft ons al van vele warme avonden voorzien. De kachel brand heerlijk rustig waardoor je een laag verbruik hebt en toch heel veel... Wij hebben de Habo 23 gekocht en zijn er zeer tevreden mee . Hij heeft ons al van vele warme avonden voorzien. De kachel brand heerlijk rustig waardoor je een laag verbruik hebt en toch heel veel warmte. Een leuke bijkomstigheid je kunt er ook nog op koken.

Onze kachel werd netjes thuis bezorgd uitgepakt en op z,n plaats gezet. De eventuele te veel geleverde spullen voor het aansluiten konden zonder problemen retour. Heb op rekening betaald, gewoon... Onze kachel werd netjes thuis bezorgd uitgepakt en op z,n plaats gezet. De eventuele te veel geleverde spullen voor het aansluiten konden zonder problemen retour. Heb op rekening betaald, gewoon goed. De communicatie via mail verliep uitstekend.

N.Jelsma

Wij zijn heel tevreden met onze straatklinkers in tegelformaat 15 x 15. Ze zijn vlot en netjes geleverd. We werden keurig ingelicht wanneer de steentjes zouden komen. Het contact met de eigenaar... Wij zijn heel tevreden met onze straatklinkers in tegelformaat 15 x 15. Ze zijn vlot en netjes geleverd. We werden keurig ingelicht wanneer de steentjes zouden komen. Het contact met de eigenaar verliep prima! Goed bereikbaar en heel behulpzaam.

De eigenaar was zeer behulpzaam en vriendelijk.
Duidelijke afspraken, die keurig nagekomen werden
Goed bereikbaar, ook telefonisch

Nee, alles was volledig naar wens!!

Koopgrave

Op locatie keuze gemaakt voor keramische terrastegels op basis van verkregen informatie. Levering zoals afgesproken binnen een week, per mail geïnformeerd over tijdstip levering. Bezorging op pallet... Op locatie keuze gemaakt voor keramische terrastegels op basis van verkregen informatie. Levering zoals afgesproken binnen een week, per mail geïnformeerd over tijdstip levering. Bezorging op pallet tot aan terras.

Uitstekende informatie, correcte levering,

Zou het niet weten

Hele snelle offerte. Prima geholpen met uitzoeken en bepalen van de benodigde hoeveelheid waaltjes. Keurig gebeld over de levering en de avond voor bezorgen belde zelfs de Chaffeur nog even.

Communicatie!

Falck

Heel prettig. Snelle reactie op mails, meedenken met de klant!

Levering afgestemd met klant. Snelle reactie op mail. Waarschuwen voor snelle beschadiging van de tegelranden. Alternatief bieden voor tegeldragers die niet leverbaar zijn. Tegen inkoopprijs!!

Nee ik ben echt zeer tevreden

Manon

Prima.
Goede snelle levering, zie alleen wel al roest op de vuurkorf ontstaan