Informatie via website, mail en telefoon

Ron

Prima verlopen

Snel handelen en snelle reactie op vragen

Ronald Tamse

Heldere en goede info. Goede service.

Zeer klantvriendelijk

Goede ervaring. Eerst monsters opgevraagd en vanuit daar een keus gemaakt. Alle afspraken zijn nagekomen en de levering prima verlopen.

Komen afspraken na

Het zou fijn zijn als je iets eerder van te voren weet wanneer de tegels geleverd worden. Kregen nu een dag van te voren bericht. Uiteindelijk prima verlopen, dus daar gaat het niet om, maar zou... Het zou fijn zijn als je iets eerder van te voren weet wanneer de tegels geleverd worden. Kregen nu een dag van te voren bericht. Uiteindelijk prima verlopen, dus daar gaat het niet om, maar zou makkelijker zijn.

van der Made

De chauffeur heeft niet op de afgesproken dag, maar pas de volgende ochtend, de stenen afgeleverd. Toen we hem vroegen waarom hij een dag later was had hij hier niet echt een duidelijk antwoord op.... De chauffeur heeft niet op de afgesproken dag, maar pas de volgende ochtend, de stenen afgeleverd. Toen we hem vroegen waarom hij een dag later was had hij hier niet echt een duidelijk antwoord op. We hadden het op prijs gesteld als we in de loop van de geplande leverdag (waarop we die ochtend nog contact hebben gehad met Bricks en Stones over de verwachte levertijd die dag) op de hoogte waren gesteld dat de chauffeur niet meer zou komen. We hebben dit achteraf aangegeven bij Hans en hij zou dit aan de chauffeur doorgeven. Hieruit maak ik op dat er geen contact is geweest tussen de chauffeur en Hans over de verlate levering, iets wat ik wel zou verwachten. Verder zijn we zeker tevreden over het contact dat we met Hans gehad hebben.

Snelle, nette en duidelijke communicatie via de mail

Zie eerste comment

Reactie Bricks and Stones:

Ik heb bij de fabriek die het transport regelt aandacht gevraagd om op dit punt de service richting de klant te verbeteren. Reviews als deze dragen daaraan bij. Waarvoor dank.

van hagen

Ongeveer 100 m2 klinkers besteld , goed geholpen en zeer snelle levering

goede service

G.Bos

Vlotte service en goede prijs / kwaliteitsverhouding
afspraken worden nagekomen kortom prima bedrijf

Prima ervaring, via internet gevonden. Telefonisch en via mail kontact gehad. Was duidelijk en je kan overleggen.

Denken mee.

Tip:Niet goed via internet bestellen is handig te weten dat zij het ook willen doen en betaling in overleg. Super geregeld.

Ik wilde snel geleverd hebben en ze hebben alles in het werk gesteld om dit mogelijk te maken.

Betaling achteraf geeft een veilig gevoel vooraf.

Stenen zoals op foto.

Regelen vervoer

Status iets eerder doorgeven zodat je niet in ongewisse blijft als klant

Olthof

Dit was voor ons de tweede keer dat wij wat besteld hebben bij Brick and Stones. Goede service, reageren snel op je mails/vragen/aanpassingen.

Klantgericht, goede communicatie.

Tot nu toe geen.