Informatie via website, mail en telefoon

goede prijzen

Niet geleverd op afgesproken dag, 4 dagen later. Hierdoor alles om moeten gooien, waardeloos!

Scherpe prijs

Reactie Bricks and Stones:

Excuses voor de overlast. Helaas had de fabriek de stenen niet tijdig klaargezet . De chauffeur kon ze daarom niet meenemen en tijdig afleveren.

Vriendelijke begeleiding bij de selectie en neemt alle tijd voor je onder het genot van een kopje koffie.

Prijs, vriendelijkheid, meedenken.

G.P. van Baaren

Duidelijke goede afbeeldingen op de site

Goede communicatie

Alles was prima en conform afspraak verlopen dus ik heb geen punten die verbetering behoeven.

Menno Bekker

Goed advies, behulpzaam en helder

Kennis van product, goed verhaal, prettige prijsstelling

levertijd was langer dan verwacht, deels doordat het richting vakantie liep en de productie de vraag niet aan kon
Er was geen mogelijkheid een volle onaangebroken pallet te retourneren. Daar...
Er was geen mogelijkheid een volle onaangebroken pallet te retourneren. Daar is vast wel een mouw aan te passen ook omdat de productie de vraag voor de vakantie al niet aankon....

Joep

Top! Hans levert uitstekende service en komt zijn afspraken na!

Snelle reactie, meedenken, altijd bereikbaar

Uitstekende prijs en uitstekende producten met een goede kwaliteit. Verder ben ik goed geholpen aan de telefoon door Hans Boersma. Nogmaals bedankt!

Snelle levering, altijd bereikbaar, en goed advies mbt producten en benodigde aantallen

PJvM

Na contact per e-mail over een bestelling van vijverranden volgde telefonisch contact met een goed advies. Ik heb in overleg een order geplaatst die afgeleverd werd. Helaas waren enkele stenen... Na contact per e-mail over een bestelling van vijverranden volgde telefonisch contact met een goed advies. Ik heb in overleg een order geplaatst die afgeleverd werd. Helaas waren enkele stenen beschadigd. De factuur heb ik daarna in goed vertrouwen volledig betaald en een voorstel gestuurd om e.e.a. op te lossen. Dezelfde dag heb ik een retourbetaling gehad conform mijn voorstel.

Eerlijk en duidelijk advies.
Nakomen van afspraken.
Betrouwbaar.

Hoewel verzending van stenen weinig voorkomt, kan er mogelijke iets meer aandacht aan de bescherming gegeven worden.

Uiterwijk winkel

Goed advies, ruime keus en snelle levering

Advies, meedenken en ruime keus

Goed bedrijf met eerlijke prijzen! Wij zijn super tevreden. Ga zo door!